Închide meniul

Marius Șumudică a anunțat când se va retrage din fotbal: „E decizia mea irevocabilă! Nu-mi doresc să mai antrenez!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 noiembrie 2022, 15:48

Marius Șumudică a anunțat când se va retrage din fotbal: „E decizia mea irevocabilă! Nu-mi doresc să mai antrenez!

Marius Șumudică

Marius Șumudică, în timpul unui interviu / AS.ro

Marius Șumudică a anunțat că se va retrage din fotbal peste câțiva ani. Antrenorul de 51 de ani își dorește să se reprofileze și să devină specialist la emisiunile TV, urmând exemplul mai multor personalități din fotbalul românesc. „Șumi” s-a arătat extrem de dezamăgit de situația fotbalului din țara noastră și a asigurat că nu va mai antrena vreodată aici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică a declarat că va mai antrena 4-5 ani, apoi se va retrage din meserie.

Marius Șumudică a anunțat când se va retrage din fotbal!

Actualul antrenor de la Al-Raed s-a plâns și de situația de la echipa sa, unde s-a lovit de multe accidentări.

„Am avut ghinioane, am avut probleme, am avut 3 străini din cei 7 accidentați. Avem o lună jumătate de pregătire, pe 15 vom începe miniturul ăsta care trebuie jucat. Asta e! Important e să căpătăm experiență și să pot duce contractul la capăt.

Întrebați-l pe Mitriță ce e cu el, a fost accidentat, dar acum e pregătit. Nu discut de fotbalul românesc! Nu mă interesează fotbalul românesc, deocamdată sunt sub contract. După ce nu voi mai antrena afară, voi veni în țară și mă las de meserie. Voi lucra în televiziune.

Reclamă

Nu m-a supărat nimeni, asta e decizia mea irevocabilă. Vreau să mai antrenez 4-5 ani la nivel de străinătate, apoi mă retrag! N-am nimic cu România, școala românească de antrenori m-a format, dar e o decizie personală.

Mi-a ajuns, vreau să fiu expert la TV. Nu-mi doresc să mai antrenez. Nu-l copiez eu pe Pique, nu mai am putere. Peste 4-5 ani vreau să stau liniștit”, a spus Marius Șumudică, la plecarea din țară, citat de Prosport.

Nicolae Dică nu l-a iertat pe Marius Șumudică

Nicolae Dică nu l-a iertat pe Marius Șumudică, după ultimele declarații făcute de antrenorul de la Al Raed. „Șumi” a avut un discurs dur la adresa lui „Dicanio”, după cele două înfrângeri umilitoare suferite de vicecampioana României în fața lui Silkeborg (0-5, 0-5). Dică a fost întrebat despre „săgețile” primite din partea lui Șumudică și a dat un răspuns pe măsură.

Reclamă 4 / 0/3

„Nici nu mă mai urcam în autocar, dacă pierd 5-0 şi 5-0, este un dezastru”, a spus Marius Șumudică, la scurt timp după ce Nicolae Dică s-a despărțit de FCSB.

Între timp a sosit și răspunsul lui Nicolae Dică:

„Am avut rezultate și ca antrenor, până la vârsta asta, și voi avea în continuare. Asta e părerea domnului Șumudică. Alți antrenori mari ce să facă? Să nu se mai urce în autocar pentru că au luat bătaie prin Champions League? Inter, 7-2, pe la Manchester United, Roma la fel… sunt niște declarații așa, le dăm ca să ne aflăm în treabă.

Eu acum ce să fac? Să mă apuc de domnul Șumudică să vorbesc, că nu știu ce rezultate are pe unde este. Nu îmi place să vorbesc, să intru în conflict cu antrenorii. Este părerea dânsului, treaba lui, să fie sănătos, să aibă rezultate. Dar cred că noi antrenorii ar trebui să ne focusăm pe ce avem noi de făcut și să îi lăsăm pe alții în pace. Că la asta ne pricepem cel mai bine”, a spus Nicolae Dică, pentru Orangesport.

Recomandări
  • Marius Șumudică a anunțat când se va retrage din fotbal
  • „E decizia mea irevocabilă! Nu-mi doresc să mai antrenez!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și