Închide meniul

Marius Şumudică a anunţat ce va face, după ce a fost demis de la Gaziantep: „Vreau să mă duc la Porto!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2024, 21:35

Marius Şumudică a anunţat ce va face, după ce a fost demis de la Gaziantep: „Vreau să mă duc la Porto!

Marius Şumudică a anunţat ce va face, după ce a fost demis de la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci pentru Gaziantep/ Profimedia

Marius Şumudică a anunţat ce va face, după ce a fost demis de la Gaziantep. Acesta a transmis că va lua o scurtă pauză pentru a se linişti, şi va profita de acest fapt pentru a merge să asiste la antrenamentele celor de la Porto, echipă pe care o admiră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a fost dat afară de Gaziantep, pentru a doua oară, şi a lăsat echipa pe locul 18, loc direct retrogradabil.

Marius Şumudică a anunţat ce va face, după ce a fost demis de la Gaziantep

Marius Şumudică a transmis că imediat după ce şi-a încheiat contractul cu Gaziantep, a fost contactat de o echipă din Liga 1. Antrenorul a transmis însă că pentru moment, vrea să se recupereze după perioada petrecută pe banca turcilor, însă a dat de înţeles că în cazul în care se va ivi vreo posibilitate, va profita şi va prelua o altă echipă.

„Şumi” a transmis că va merge în cantonamentul lui Porto, echipă pregătită de Sergio Conceicao, pentru a asista la un antrenament. De asemenea, şi-a anunţat prezenţa şi la derby-ul dintre Rapid şi FCSB.

„(n.r. Ce urmează?) Nici nu am închis bine (n.r. cu Gaziantep), că deja primisem o ofertă din România. Ce să urmeze? Liniște. Vreau să mă recuperez mental două-trei luni. Vreau să merg la niște antrenori cunoscuți din lume să văd ceva.

Reclamă

Vreau să mă duc la Sergio Conceicao de la Porto. Este echipa care mie îmi place, știu și limba. Și la al doilea antrenor nu am acordul. În două zile voi ajunge în țară. Voi merge la meci (n.r. Rapid – FCSB) cu mare plăcere. O să mă vedeți la mai multe jocuri.

Nu prea am stat eu trei luni acasă. Eu știu ce se poate întâmpla?”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Marius Şumudică, după ce a plecat de la Gaziantep: „Am simţit ostilitate”

Marius Şumudică a oferit prima reacţie după ce a plecat de la Gaziantep. Antrenorul român şi echipa din Turcia au încheiat colaborarea în cursul zilei de miercuri, potrivit anunţului oficial al celor de la Gaziantep.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu luasem decizia de săptămâna trecută, după toate stirile din România. Luasem decizia să întrerup, indiferent de rezultatul de la Antalya. Au fost probleme, am un acord şi nu vreau să intru în discuţii. Ţin mult la clubul acesta, anul trecut nu au jucat din cauza cutremurului. Am reuşit să fac 28, lăsându-i la un punct de salvare. Am bătut 3-0 în deplasare cu Karagumruk, victorie cu Alanya în deplasare. E clar că ceva nu mergea. S-au întâmplat probleme săptămâna trecută, am luat decizia, împreună cu staff-ul să ne oprim.

Şi acea decizie, când s-a luat, m-am simţit puţin…nu mă simţeam eu Şumudică. Am jucat din trei în trei zile, nu am putut să pun la punct ce doream, am găsit o echipă descumpănită. Turcia e un campionat foarte greu. Punctele le faci extrem de greu. Nu mai spun de ghinion…am avut 2-0, 1-0, la Galata am pierdut în minutul 90+1. Am avut penalty clar în ultimul meci, dar nu mai contează, ţin de trecut- Nu mă afectează cu nimic. Las echipa cu 10 etape înainte la un punct de salvare, în condiţiile în care celelate echipe vor întâlni Galatasaray, Fenerbahce. Şapte meciuri câştigate, şapte remize, bilanţul meu.

Am simţit o ostilitate din partea presei, din partea mai multor persoane, şi am zis că n-are rost, am lăsat echipa într-un moment ok, la un punct de salvare”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și