Închide meniul

Marius Şumudică a bătut cu pumnul în masă după ce Gaziantep a ratat transferul lui Alibec. "În scurt timp ne vom despărţi!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2020, 19:06

Marius Şumudică a bătut cu pumnul în masă după ce Gaziantep a ratat transferul lui Alibec. "În scurt timp ne vom despărţi!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marius Şumudică şi-a pierdut răbdarea cu başkanul de la Gaziantep

Chiar dacă başkanul i-a făcut pe plac şi l-a transferat pe Alexandru Maxim, Şumudică îşi dorea cu orice preţ să se poată baza şi pe atacantul Astrei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, pe picior de plecare de la Gaziantep

"Nu ştiu dacă erau bani mulţi, erau bani pe care îi merita clubul Astra. Şi Denis merita banii respectivi. Dar noi nu suntem în posibilitatea de a plăti, este ruşinos!

Probabil că o sa fie unul dintre motivele pentru care, în scurt timp, ne vom despărţi. E aproape plin (n. r. paharul)", a spus Marius Şumudică pentru PRO TV.

Alibec tocmai a primit o ofertă de la Ferencvaros. Este în negocieri avansate cu campioana Ungariei, care a produs surpriza în Champions League. A eliminat-o pe Dinamo Zagreb, scor 2-1, şi este la un pas de faza grupelor. Trebuie să o elimine şi pe Molde pentru a-şi îndeplini obiectivul şi a primi milioanele de euro de la UEFA.

Gaziantep era dispusă să achite, în schimbul lui Alibec, 800.000 de euro şi 30% dintr-un viitor transfer. Oficialii Astrei au fost la un pas să accepte oferta turcilor, dar acum sunt tentaţi să îşi lase golgheterul să plece în Ungaria.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și