Închide meniul

Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat: „Asta e prioritatea mea”

Alex Masgras Publicat: 11 aprilie 2024, 22:58

Reclamă
Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat: „Asta e prioritatea mea

Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat! Care a prioritatea românului

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat. Rămas liber de contract, după despărţirea de Gaziantep, Marius Şumudică nu se grăbeşte să preia o echipă în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul român aşteaptă finalul sezonului pentru a reveni pe banca tehnică în momentul în care va putea să preia o echipă de la zero, deoarece nu vrea să ajungă în situaţia în care îşi va critica predecesorii, dacă va prelua o echipă în plin campionat, iar rezultatele nu vor fi de partea sa.

Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat: „Asta e prioritatea mea”

Mai mult, Marius Şumudică a anunţat că prioritar pentru el este să antreneze în străinătate, nu în România, după ce a auzit declaraţiile date de Pavel Badea:

„La vară voi prelua cu siguranţă o echipă. Am avut ceva contacte şi în România, şi în străinătate. Nu vreau să preiau o echipă şi să critic foştii colegi. La noi a devenit o modă, dacă nu ai rezultate, dai vina pe fostul antrenor. Este o ţară mult mai permisibilă decât Turcia.

Eu nu am nimic. Este domnul Bergodi care a avut rezultate şi a fost la multe echipe din România. Domnul Petev, care a fost demis de Craiova. Am fost adversari în Arabia Saudită. Acest domn Kopic, dacă nu îi greşesc numele, şi este la Dinamo. Ar trebui să se dea mai multe şanse antrenorilor români.

Reclamă

Sper să mă reapuc de treabă şi prioritatea mea este, pentru că am văzut ce a declarat Pavel Badea, că nu m-aş potrivi la Craiova, să antrenez în străinătate, nu în România”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Motivul pentru care Marius Şumudică ar putea să „fie interzis” la Universitatea Craiova

Motivul pentru care Marius Şumudică ar putea să „fie interzis” la Universitatea Craiova. Pavel Badea, preşedintele clubului sportiv, e de părere că Marius Şumudică nu este modelul de antrenor potrivit pentru Universitatea Craiova.

Totuşi, Pavel Badea a precizat că Şumudică este un antrenor bun, pe care îl respectă şi îl simpatizează. Declaraţiile vin în contextul în care Universitatea Craiova s-a despărţit de Ivaylo Petev.

Reclamă 4 / 0/3

”Cred că nu e pe specificul activității noastre în Craiova. N-aș vrea să fiu răutăcios, este un bun antrenor, dar nu se identifică cu ceea ce avem noi nevoie la Craiova.

N-am nicio problemă cu el, îl respect, îl simpatizez, a fost un jucător foarte bun, e un antrenor foarte bun”, a spus Pavel Badea pentru gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și