Închide meniul

Marius Şumudică, dezamăgit de şefii Rapidului: „Mă aşteptam să fiu contactat! Am aşteptat destul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 16:40

Marius Şumudică, dezamăgit de şefii Rapidului: „Mă aşteptam să fiu contactat! Am aşteptat destul

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Marius Șumudică, dezamăgit de şefii lui Rapid

Marius Şumudică a dezvăluit că se aştepta să fie contactat de echipa sa de suflet, Rapid. El a spus că FCSB este singura grupare din România cu care a discutat despre un contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, dezamăgit de şefii lui Rapid: „Mă aşteptam să fiu unul dintre antrenorii contactaţi”

„Eu sunt foarte dezamăgit. Mă aşteptam să fiu unul dintre antrenorii contactaţi de acest club, având în vedere valoarea mea şi experienţa. Am aşteptat. Nu mi s-a făcut nicio propunere.

Să dea Dumnezeu ca Mihai Iosif să facă performanţe în continuare. Altă ofertă din România nu am avut. Şi din punct de vedere financiar, şi sentimental, mă refer la familia mea, m-a pus pe gânduri oferta de la FCSB”, a declarat Marius Şumudică, la Digi Sport.

Marius Şumudică: „Aseară, mi s-a terminat bateria”

Antrenorul în vârstă de 50 de ani spune că a rămas fără baterie de la cât de mult a vorbit aseară la telefon, după ce Gigi Becali a anunţat că a ajuns la un acord cu el.

„Aseară, mi s-a terminat bateria, nu aveam încărcător. Nu mi-am închis telefonul. M-au sunat mulţi rapidişti care îmi spuneau fel de fel de lucruri. Niciodată nu o să uit ce a fost şi ce e în sufletul meu. Rapid înseamnă enorm, eu sunt antrenor profesionist.

Reclamă

Dacă Rapid nu îmi va face nicio ofertă, asta nu înseamnă că nu voi mai semna cu nimeni din România. Nu înţeleg care e problema. Am aşteptat două luni şi jumătate, am aşteptat destul”, a mai spus Şumudică.

Gigi Becali a anunţat pentru AS.ro că Şumudică va fi noul antrenor

Gigi Becali a anunţat aseară, la AS.ro, că l-a numit pe Marius Şumudică antrenor la FCSB. „Da, l-am pus pe Șumudică. Nu mai stă Petrea. I-am dat o zi să se răzgândească, a zis că nu se răzgândește”, a declarat Gigi Becali.

În această dimineaţă, în timpul ce se afla în prezenţa reporterilor tv, Becali a discutat la telefon, cel mai probabil cu Valeriu Argăseală.

Reclamă 4 / 0/3

„Aşa. Bine, mă, tată. Ştiam eu că Şumi e de caracter şi de cuvânt. Hai, fii sănătos că sunt cu televiziunile aici şi nu vreau să afle ce vorbim noi. Mai ai ceva de zis? Păi e şi normal! El o să se ducă în Liga Campionilor, o să ia 500.000 de euro”, au fost vorbele lui Gigi Becali la telefon.

După ce a încheiat convorbirea, Becali a spus satisfăcut. „I-a zis să îi trimită contractul, să îl citească şi să îl semneze. Nu e 90 la sută, e 99%!”, a mai spus Gigi Becali

Daniel Pancu, despre acordul dintre Şumudică şi FCSB: „O glumă!”

Daniel Pancu este printre cei care au rămas uimiţi de vestea că Marius Şumudică va fi antrenorul lui FCSB.

„Eu nu cred în varianta asta. O consider o glumă. Bine, orice e posibil. E un antrenor profesionist, el alege unde merge. Meseria de antrenor este diferită faţă de cea de jucător. Chiar dacă are o rivalitate de-o viaţă în spate, chiar dacă eşti un idol, un jucător extraordinar, a fost golgheterul echipei în 99 când am câştigat titlul.

E unul din jucătorii foarte iubiţi de suporterii Rapidului. Meseria de antrenor este diferită de cea de jucător şi poţi face şi astfel de alegeri. Dar, mă repet, eu nu cred în varianta asta. Nici pe asta cu buletinul nu o cred„, a spus Daniel Pancu, în acceastă dimineaţă, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Marius Şumudică a aşteptat un telefon de la Rapid
  • A rămas fără baterie la telefon după anunţul lui Gigi Becali

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și