Închide meniul

Marius Şumudică îşi anunţă revenirea în fotbal: „Îmi e foame de trofee!” Unde e gata să antreneze

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2024, 14:21

Marius Şumudică îşi anunţă revenirea în fotbal: „Îmi e foame de trofee! Unde e gata să antreneze

Marius Şumudică îşi anunţă revenirea în fotbal

Marius Şumudică, în timpul unui meci în Turcia / Profimedia Images

Marius Şumudică îşi anunţă revenirea în fotbal! Antrenorul român a dezvăluit că va începe să negocieze cu o formaţia din zona Golfului, pe care ar putea să o preia din vară. Acesta a recunoscut că va accepta această provocare deoarece va încasa un salariu mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a antrenat-o pe Gaziantep, în acest sezon. Antrenorul român a fost demis de turci în urmă cu două săptămâni.

Marius Şumudică îşi anunţă revenirea în fotbal

Marius Şumudică a dezvăluit că are ofertă de la o echipă din zona Golfului, şi urmează să se întâlnească cu oficialii formaţiei pentru a negocia mai multe detalii. Acesta a transmis că are foame de trofee şi abia aşteaptă să revină pe banca unui club.

De asemenea, Şumudică a mai transmis că este dispus să antreneze şi o echipă din Liga 1, însă condiţia este ca aceasta să se bată pentru trofee.

„Îmi doresc să merg în străinătate. Cred că și voi pleca. Cred că voi pleca iar în Golf. Am discutat cu doi impresari și cu un club. Dacă totul va fi în regulă și președintele și vicepreședintele vor fi reconfirmați în funcții, mă voi întâlni cu ei la Dubai sau Istanbul ca să stabilim strategia pentru anul viitor.

Reclamă

Da, mă duc pentru bani. Pai aici dacă… Ce să fac? Aș lucra aici la un club la care să fac performanță și să câștig trofee. Îmi e și mie foame de trofee, mi-e dor!”, a declarat Marius Şumudică, conform gsp.ro.

Marius Şumudică, anunţ „bombă” despre revenirea în Liga 1

Marius Şumudică a făcut un anunţ „bombă” despre revenirea în Liga 1. Antrenorul român a dezvăluit că a avut o discuţie cu patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru.

Şumudică a susţinut că Mihai Rotaru i-a promis că el va fi următorul antrenor al Universităţii Craiova, dacă va fi liber.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r: Era o posibilitate să te vedem antrenând în România?) Domnul Rotaru m-a sunat şi mi-a spus că următorul antrenor al Universităţii Craiova va fi Marius Şumudică. Dacă voi fi liber. Eu cu Mihai am o relaţie specială, este prietenul meu.

(n.r: despre rapoartele pe care le cere Mihai Rotaru) Depinde de antrenor. Eu n-am mai scris de la Bacalaureat. Fac secunzii mei raport. Cu mine poate sta de vorbă. Zi de zi putem sta de vorbă. Dacă avem interes să crească un jucător, fac tot ce ţine de mine să îl creştem şi să îl vindem.

Cu 24 de ore s-a închis telefonul”, a declarat Marius Şumudică la fanatik.ro.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani Vezi toate știrile
Citește și