Închide meniul

”Mi-era frică să nu mă ia la trosneală, să mă taie!” Marius Șumudică, dezvăluiri șocante de la CFR Cluj: ”A dat cu piciorul în el!”

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2021, 19:48

Reclamă
”Mi-era frică să nu mă ia la trosneală, să mă taie!” Marius Șumudică, dezvăluiri șocante de la CFR Cluj: ”A dat cu piciorul în el!”

Marius Șumudică, gest incredibil la meciul lui Malatyaspor

Profimediaimages

La finalul returului cu Steaua Roșie, disputat la Cluj, la vestiar a avut loc un incident șocant. Șumudică a dat noi detalii despre bătaia din vestiar și recunoaște că s-a temut pentru integritatea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, dezvăluiri șocante de la CFR Cluj

În România nu o să mă mai întorc niciodată, în afară de Rapid, unde m-aș fi dus și fără bani! Și dacă mânânc pâine cu ceapă nu mai revin în Liga 1.

Păi, ce am pățit eu la CFR…. Să mă taie, să vină bodyguarzii, să se bată pe acolo?! Mi-era frică să nu mă ia și pe mine la trosneală! Masorul a venit să dea în jurist, a dat cu piciorul în el. E posibil așa ceva la campioana României?! Știu cine a făcut cărțile ca să fim îndepărtați, dar nu vreau să spun”, a spus Marius Șumudică la digisport.ro.

Marius Șumudică nu a trecut nici acum peste faptul că a fost dat afară de la CFR Cluj. Între timp, antrenorul român a semnat cu turcii de la Malatyaspor.

Nici acum nu știu de ce am fost dat afară de la CFR Cluj. Rana încă nu s-a închis după experiența de acolo. Dacă ei vor ieși din Conference, e un eșec, mai ales că au fost eliminați și din Cupă. În campionat, eu aveam 21 de puncte din 21. Ce să fac mai mult?!

Reclamă
Reclamă

Nu înțeleg de ce în Cupă, cu Craiova, Dan Petrescu a jucat cu Hoban, care nu e pe nicio listă și are 39 de ani, n-are drept de joc în Liga 1, în Conference, are doar la Divizia C. În condițiile în care Ciobotariu a jucat foarte bine cu mine în Liga 1. Pentru mine a fost un semn de întrebare.

Asta e, a durut, a trecut, acum sunt pe alt drum, îmi văd de treaba mea. Eram sigur că-mi găsesc echipă destul de repede. Sper să reușesc și aici„, a mai spus Marius Șumjudică.

Ardelenii s-au bătut între ei după meciul cu Steaua Roşie

O bătaie între oficiali a avut loc, la 26 august, la vestiare, după meciul pierdut de echipa CFR Cluj în faţa formaţiei Steaua Roşie Belgrad, în play-off-ul Ligii Europa.

Reclamă

CFR Cluj a pierdut returul play-off-ului Ligii Europa, scor 1-2, pe teren propriu, cu Steaua Roşie Belgrad. În prima manşă, scorul a fost 4-0, astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa, în timp ce echipa CFR Cluj va evolua în grupele Conference League.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:28

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele probabile

9:04

Victor Osimhen nu s-a ferit de cuvinte după Galatasaray – PAOK 3-1! Ce mesaj a avut vedeta, pentru echipa lui Răzvan Lucescu

9:00

VIDEOEduard Ionescu, înfrângere dramatică la China Smash 2024. A condus cu 2-0 la seturi şi a ratat 3 mingi de meci în decisiv

8:37

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS! Ce calități au letonii: „Nu o dau în Dan Petrescu, dar..”

8:09

Helmut Duckadam, mesaj direct înainte de FCSB – RFS! Verdict despre adversara campioanei: „Nu are rost să ne temem”

8:04

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”

1 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 2 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 3 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou
Citește și