Închide meniul

„Mie îmi plac femeile!” Marius Șumudică, reacție genială după ce a fost acuzat în Turcia de agresiune sexuală. „Deci aș fi intrat peste ei la dușuri?”

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2022, 17:27

„Mie îmi plac femeile! Marius Șumudică, reacție genială după ce a fost acuzat în Turcia de agresiune sexuală. „Deci aș fi intrat peste ei la dușuri?

Marius Șumudică, acuzat de agresiune sexuală

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

„Îl știi pe Șumudică mai glumeț, dar să vezi astfel de declarații. Dacă până la 50 de ani nu am avut nicio problemă… am soție și doi copii. Este translatorul care a încercat să mă atace din primul minut, că nu a ajuns la Malatya. Mai departe se ocupă avocații mei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, reacție genială după ce a fost acuzat de agresiune sexuală

Mă bufnește râsul și nu vreau să-i răspund. Se ocupă avocații mei în continuare. Practic sunt stupefiat. Mie îmi plac femeile, nu îmi plac băieții. Drept dovadă sunt de soția mea de atât de mult timp.

Nu m-aș duce prin Ungaria, să torn vreun film, pentru că nu stau bine din toate punctele de vedere. Era și o scandare.

Reclamă

Agresiune verbală și sexuală… deci aș fi intrat peste ei la dușuri? Mă bufnește și râsul. Eu glumesc cu jucătorii, îi îmbrățișez pe teren, dar să ajungi la astfel de declarații. Au vrut să-mi strice imaginea”, a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Marius Șumudică, acuzat de agresiune sexuală la Yeni Malatyaspor

Fostul translator al lui Marius Șumudică,  Oguzhan Erdogmuş, a declarat că poate să demonstreze că românul și-a agresat verbal și sexual jucătorii de la Yeni Malatyaspor.

Reclamă

„Când Marius Șumudică a venit la Yeni Malatyaspor, eu nu am vorbit, din respect pentru comunitatea din Malatya. Mai mulți oameni au intervenit. Acum pot să vorbesc liber. Marius Șumudică a abuzat sexual și verbal jucătorii. Dacă vreți, pot să dovedesc”, a spus Oguzhan Erdogmuş, potrivit Radyospor, citat de Hurryiet.

Marius Şumudică a fost dat afară de la Malatyaspor. Şumudică avea deja mari probleme la Malatyaspor, mai mulţi jucători plecând deja de la echipă.

După despărţirea de Marius Şumudică, Malatyaspor rămâne pe ultimul loc în Turcia, cu doar 16 puncte adunate în primele 23 de etape. Yeni e la 10 puncte de primul loc de salvare de la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!