Închide meniul

Mihai Stoica, revoltat din cauza situaţiei lui Ştefan Târnovanu: „Nu e în regulă ce s-a întâmplat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2023, 21:55

Mihai Stoica, revoltat din cauza situaţiei lui Ştefan Târnovanu: „Nu e în regulă ce s-a întâmplat!

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Alexandru Băluţă, după ce mijlocaşul a fost înjurat de suporterii olteni

Mihai Stoica, după un meci pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica este revoltat din cauza situaţiei lui Ştefan Târnovanu, titularul din poarta FCSB-ului. Oficialul roş-albaştrilor nu îşi explică de ce goalkeeperul de 23 de ani nu a jucat pentru naţionalele pregătite de Edi Iordănescu şi Emil Săndoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Târnovanu a fost rezerva lui Horaţiu Moldovan în „dubla” reprezentativei de seniori cu Kosovo şi Elveţia. Portarul roş-albaştrilor s-a alăturat apoi României U21, dar a fost lăsat pe bancă în confruntarea cu Spania U21. Mihai Popa, jucătorul cumpărat de Torino de la FC Voluntari, a fost titular în meciul de debut de la EURO U21.

Mihai Stoica, revoltat din cauza situaţiei lui Ştefan Târnovanu

MM nu înţelege cum a ajuns cel mai bun portar de la FCSB să fie rezervă la echipele naţionale. Şi-ar fi dorit ca Târnovanu să se bucure de o vacanţă.

Târnovanu nu a avut vacanță, a fost în Thassos să facă o poză și s-a întors. Nu prea e ok că nu a jucat deloc la naționale, dar asta e situația. El a ieșit pe la încălzire, dar nu a jucat niciun minut. Putea să nu meargă cu echipa mare și să rămână cu tineretul.

Louis Munteanu (n.r. – fără minut la naționala mare, titular la U21) a jucat, atacant, a putut să joace, dar nu a putut Târnovanu, care e portar. Dacă el apăra la tineret, mi se părea ok, chiar dacă a fost cu echipa mare. Dacă l-au vrut al doilea portar pe Târnovanu, înseamnă că îl consideră la echipa mare mai bun pe el decât pe Popa.

Reclamă

Când s-a întors, trebuia să apere la tineret. Nu e în regulă ce s-a întâmplat, doar să se antreneze cu echipa de seniori, apoi doar să se antreneze cu echipa de tineret„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

În sezonul 2022-2023, Târnovanu a apărat buturile FCSB-ului în 49 de meciuri, din toate competiţiile. A încasat 73 de goluri. Numai în 10 partide a scăpat fără gol primit. Târnovanu are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro.

Mihai Popa, după România U21 – Spania U21 0-3: „E umilitor”

Mihai Popa a avut un discurs realist după România U21 – Spania U21 0-3. Partida de pe Stadionul Steaua s-a disputat cu peste 21.000 de oameni în tribune.

Reclamă 4 / 0/3

Portarul anunță însă că eșecul cu Spania poate fi ”reparat” cu două victorii, cu Ucraina U21 și Croația U21.

E un rezultat umilitor, am pierdut cu 0-3. Abia a început turneul, nu s-a terminat, sunt 6 puncte în joc și vom lupta pentru ele. Spania e un adversar foarte bun și cred că va demonstra asta și la următoarele meciuri.

Cred c-am fost puțin speriați și asta ne-a costat. Nu știu de ce ne speriem! Clar e un adversar diferit față de ce întâlnim în Liga 1 sau față de ce întâlnesc colegii afară.

Era foarte important să nu primim gol, un 0-0 cred că era foarte bun în primul meci. Cu siguranță n-am făcut ce trebuia cu mingea, ne-am speriat ușor când au venit în pressing.

N-avem încotro, trebuie să luptăm, dacă nu, stăm la hotel și asta este! Deocamdată mai sunt 6 puncte în joc și sunt șanse. Jocul nu a spus asta, dar cu siguranță putem spera”, a spus Popa, conform TVR.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
Vezi toate știrile
Citește și