Închide meniul

Mihai Stoica, atac uluitor la Lionel Messi: „Rămâi cu satisfacţia că ai bătut oul, nu şi cu respectul tuturor”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 decembrie 2022, 18:48

Mihai Stoica, atac uluitor la Lionel Messi: „Rămâi cu satisfacţia că ai bătut oul, nu şi cu respectul tuturor

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica, atac uluitor la Lionel Messi. Managerul general de la FCSB a postat un mesaj dur la adresa starului argentinian. Motivul a fost comportamentul lui Emiliano Martinez la adresa lui Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a lansat un atac incredibil la adresa lui Lionel Messi. Managerul general de la FCSB a fost dezamăgit de lipsa de reacţie a lui Messi cu privire la atacurile în cascadă la adresa lui Kylian Mbappe, din partea lui Emiliano Martinez.

Mihai Stoica, atac uluitor la Lionel Messi

Mihai Stoica nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Lionel Messi pentru faptul că a postat cea mai vizualizată imagine din istoria Instagram. Recordul îl deţinea o fotografie cu un ou.

Dacă ai fi lider, n-ai permite portarului-clown penibil să-și bată joc de viitorul nr. 1 mondial, întâmplător și coechipierul tău de la PSG. Doar că poți să fii cel mai mare fotbalist din lume și fără să ai leadershipu’ cu tine în autobuz. Rămâi cu toate trofeele posibile și cu satisfacția că ai bătut oul, nu și cu respectul tuturor”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Emiliano Martinez l-a umilit pe Kylian Mbappe, în timpul fiestei de la Buenos Aires

Emiliano Martinez l-a umilit pe Kylian Mbappe, în timpul fiestei de la Buenos Aires. Portarul argentinian l-a ironizat la scenă deschisă pe atacantul francez, după ce naționala sud-americană a câștigat Cupa Mondială.

Reclamă

Martinez s-a dezlănțuit în timpul paradei de la Buenos Aires, la care au luat parte peste 4 milioane de oameni. În timp ce se afla în autocar, lângă Lionel Messi, goalkeeper-ul de 30 de ani a făcut un gest neașteptat, care a devenit imediat viral.

Emiliano Martinez a ținut în brațe o păpușă bebeluș, pe care a lipit fața lui Kylian Mbappe.

„Una dintre imaginile care au devenit virale este cea cu portarul Martinez, care a pregătit o ironie la adresa lui Kylian Mbappe. Goalkeeper-ul a cărat o păpușă bebeluș cu fața lui Mbappe, indicând faptul că francezul e fiul Argentinei”, a notat publicația elfutbolero.us.

Reclamă 4 / 0/3

Emiliano Martinez, explicaţii incredibile pentru gestul scandalos de la premiere

Emiliano Martinez a venit cu explicaţii incredibile pentru gestul scandalos de la premiere. Portarul Argentinei a făcut un gest obscen imediat după ce a primit premiul pentru cel mai bun portar de la Campionatul Mondial.

Argentina a devenit campioană mondială după ce a învins Franţa la loviturile de departajere. Emiliano Martinez a fost unui dintre eroii sud-americanilor, însă la final a făcut un gest care a stârnit revoltă.

Ulterior, portarul Argentinei a explicat că a recurs la acel gest pentru că a fost huiduit de fanii francezi.

Am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine”, a spus Emiliano Martinez.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și