Închide meniul

Parada din Buenos Aires a Argentinei s-a lăsat cu 21 de răniți și 14 arestați! Câștigarea Cupei Mondiale, sărbătorită de 5 milioane de oameni

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 decembrie 2022, 8:55

Parada din Buenos Aires a Argentinei s-a lăsat cu 21 de răniți și 14 arestați. Cel puţin 21 de reprezentanţi ai forţelor de ordine au fost răniţi, marţi seară, în urma incidentelor cu fanii de la Obelisc, la Buenos Aires, după defilarea campionilor mondiali, informează Clarin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii au aruncat cu pietre şi sticle în direcţia forţelor de ordine, iar 14 persoane au fost arestate. Incidentele au început în jurul orei 20.00 în Plaza de la República, când în interiorul Obeliscului se afla un grup de oameni care sărbătoreau campionatul câştigat de Argentina.

Parada din Buenos Aires a Argentinei s-a lăsat cu 21 de răniți și 14 arestați

Poliţiştii au încercat să evacueze oamenii, dar au fost atacaţi cu pietre şi sticle.

Aproximativ cinci milioane de persoane s-au aflat pe străzile din Buenos Aires, marţi, pentru a-i sărbători pe campionii mondiali argentieni.

Din măsuri de securitate, defilarea autocarului cu Messi şi coechipierii săi a fost scurtată, jucătorii fiind evacuaţi cu elicoptere.

Reclamă

Un suporter a căzut de pe un pod după ce a încercat să sară în autocarul Argentinei

Un suporter a căzut de pe un pod după ce a încercat să sară în autocarul Argentinei care transporta echipa lui Lionel Messi, în timpul paradei de celebrare a triumfului de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

În timp ce autocarul trecea pe sub un pod, un fan s-a aruncat de la înălțime, încercând să aterizeze printre colegii lui Messi. Acesta a ratat însă întâlnirea cu vehiculul și a căzut în gol.

Milioane de suporteri ai naționalei Albiceleste au ieșit în stradă pentru a asista la parada campionilor mondiali. Atmosfera este una de senzație în Argentina, după ce formația sud-americană a pus capăt unei așteptări de 36 de ani. Din 1986 nu mai câștigase titlul mondial.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Câștigarea Cupei Mondiale, sărbătorită de 5 milioane de oameni în Buenos Aires
  • Incidente la Buenos Aires

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și