Închide meniul

Mihai Stoica, enervat la culme de un jucător: „L-am dat afară! Probabil că juca la pariuri. Să nu mai aud de el!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 noiembrie 2022, 21:26

Mihai Stoica, enervat la culme de un jucător: „L-am dat afară! Probabil că juca la pariuri. Să nu mai aud de el!

Mihai Stoica, uluit de răbufnirea lui Mirel Rădoi

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a fost enervat la culme de un jucător cu care a colaborat în trecut. MM a povestit o întâmplare inedită, în urma căruia fotbalistul respectiv, al cărui nume nu a fost divulgat, a fost dat afară de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB a păstrat secret atât numele jucătorului în cauză, cât și echipa la care se afla.

Mihai Stoica, enervat la culme de un jucător: „L-am dat afară!”

Mihai Stoica a povestit că, după o înfrângere, un jucător a mers să verifice rezultatele meciurilor din ziua respectivă.

„Probabil că juca la pariuri!”, a fost concluzia trasă de MM.

Gestul fotbalistului l-a enervat la culme pe Mihai Stoica, care a decis să-l dea afară.

Reclamă

„Şi eu am avut o problemă cu un jucător. Vă jur, am dat afară un jucător pentru că am auzit că după un meci în care noi nu am câştigat, am primit gol pe final, acum mulţi ani, în loc să intre în vestiar, s-a dus să vadă rezultatele…

Probabil că juca la pariuri. (N.r. – Avrut să vadă dacă i-a ieşit biletul?) Da, atunci era permis şi să vadă pe teletext, cum era pe vremea aia, apăreau rezultatele.

Şi atunci, când am auzit după aia, am zis să plece, să nu mai aud de el, nu se poate aşa ceva. Un jucător trebuie să sufere, stai în vestiar puţin, nu îţi iei telefonul şi te uiţi pe el”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a făcut o glumă virală în timpul meciului Qatar – Ecuador, de la Cupa Mondială

Mihai Stoica a făcut o glumă care a devenit virală în timpul primei reprize a meciului de debut de la Campionatul Mondial 2022. Managerul general de la FCSB s-a amuzat de ce se întâmpla în startul partidei Qatar – Ecuador.

Enner Valencia a trimis mingea în poartă după numai trei minute, dar golul a fost anulat după intervenţia sistemului VAR. Portarul gazdelor a comis însă penalty după un sfert de oră de joc. Saad Abdullah Al Sheeb l-a faultat chiar pe Valencia, iar Daniele Orsato a arătat punctul de la 11 metri.

Goalkeeperul de 32 de ani, de la Al Sadd, a fost învins de la punctul cu var de Enner Valencia. Atacantul Ecuadorului a reuşit chiar „dubla”, în minutul 31.

Mereu am susținut că școala de portari qatareză lasă de dorit„, a postat Mihai Stoica pe contul său de Facebook. Mesajul a primit imediat sute de aprecieri.

Mihai Stoica

Enner Valencia s-a distrat cu apărarea naţionalei din Qatar în primele 45 de minute. Atacantul ecuadorian a ajuns la 37 de goluri pentru naționala sa, în 75 de apariții.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și