Închide meniul

CM 2022 | Mihai Stoica, glumă virală când a văzut ce se întâmplă în Qatar – Ecuador. Ironie la adresa gazdelor Campionatului Mondial

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2022, 19:11

CM 2022 | Mihai Stoica, glumă virală când a văzut ce se întâmplă în Qatar – Ecuador. Ironie la adresa gazdelor Campionatului Mondial

Mihai Stoica, uluit de Octavian Popescu

Mihai Stoica s-a amuzat de portarul naţionalei din Qatar / Hepta

Mihai Stoica a făcut o glumă care a devenit virală în timpul primei reprize a meciului de debut de la Campionatul Mondial 2022. Managerul general de la FCSB s-a amuzat de ce se întâmpla în startul partidei Qatar – Ecuador.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enner Valencia a trimis mingea în poartă după numai trei minute, dar golul a fost anulat după intervenţia sistemului VAR. Portarul gazdelor a comis însă penalty după un sfert de oră de joc. Saad Abdullah Al Sheeb l-a faultat chiar pe Valencia, iar Daniele Orsato a arătat punctul de la 11 metri.

Mihai Stoica a făcut o glumă virală în timpul meciului Qatar – Ecuador, de la CM 2022

Goalkeeperul de 32 de ani, de la Al Sadd, a fost învins de la punctul cu var de Enner Valencia. Atacantul Ecuadorului a reuşit chiar „dubla”, în minutul 31.

Mereu am susținut că școala de portari qatareză lasă de dorit„, a postat Mihai Stoica pe contul său de Facebook. Mesajul a primit imediat sute de aprecieri.

Mihai Stoica
Mihai Stoica s-a amuzat în timpul meciului Qatar – Ecuador

Enner Valencia s-a distrat cu apărarea naţionalei din Qatar în primele 45 de minute. Atacantul ecuadorian a ajuns la 37 de goluri pentru naționala sa, în 75 de apariții.

Reclamă

Managerul general de la FCSB refuză să meargă în Qatar

Mihai Stoica refuză să meargă în Qatar pentru Campionatul Mondial 2022. MM nu a vizitat țara gazdă a Cupei Mondiale, însă a fost într-un stat din apropiere, Emiratele Arabe Unite, experiență care i-a lăsat un gust amar.

MM Stoica a trecut printr-un adevărat șoc după ce a fost în Dubai și a decis că nu vrea să mai meargă vreodată într-o țară din zona Golfului.

Eu am fost o singură dată în… în Qatar nu am fost, dar am fost o dată în Emiratele Unite, o singură dată. Am stat în Dubai o singură dată, nu o să calc în viaţa mea pe acolo, doar dacă sunt obligat să ajung acolo prin ştiu eu… nu ştiu cum aş putea să fiu obligat.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. dacă club vine şi zice că are o ofertă) Mai degrabă m-aş aştepta la vreo televiziune de acolo să spună <<am auzit că… deşi eşti puţin cam turbulent>>.

Nu mi-a plăcut deloc, dar ce am văzut şi singura chestie remarcabilă cu care am venit în cap e că de la geamul etajului 13 sau 14, la care stăteam, vedeam cum se ridică o construcţie, cu muncitori, într-adevăr, din Pakistan sau Nepal.

Vedeam cum se ridică, două-trei etaje pe zi, era ceva ieşit din comun, aia chiar era o atracţie. Că or fi condiţiile proaste, oamenii se duc acolo, ce să faci?”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
Vezi toate știrile
Citește și