Închide meniul

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi din cauza unui fotbalist: „Mi-a venit să vomit de nervi! Se poate aşa ceva?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2022, 16:28

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi din cauza unui fotbalist: „Mi-a venit să vomit de nervi! Se poate aşa ceva?

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a povestit un episod în care şi-a ieşit din minţi. Managerul general al FCSB a dezvăluit că, înaintea unui meci cu Gloria Bistriţa, s-a enervat pe unul dintre jucători, care nu avea nici cea mai mică idee despre adversari. Ba mai mult, acesta ştia un singur fotbalist!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu a menţionat niciun nume, dar a dezvăluit că s-a stăpânit cu greu. Oficialul roş-albaştrilor a explicat că, înaintea unui meci, fiecare fotbalist ar trebui să aibă informaţii despre echipa adversară.

Mihai Stoica s-a enervat din cauza unui jucător

„Am avut un jucător… Nu o să-i dau numele niciodată. Era român, un jucător care vorbea foarte mult cu presa, era foarte iubit de presă. Înainte de un meci cu Bistrița, a știut doar un singur fotbalist de la Bistrița! Mi-a venit să vomit de nervi!

Se poate așa ceva? Nu vreau să știi ce știu eu, să știi echipa Ripenisei, dar trebuie să știi adversarul tău direct, cum îl cheamă, dacă e stângaci sau dreptaci. Înseamnă că nu ești fotbalist profesionist dacă nu te informezi”, a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Ce mesaj a avut MM Stoica pentru Octavian Popescu după debutul la naționala României

Mihai Stoica a dezvăluit ce i-a transmis Octavian Popescu după debutul la echipa națională. Jucătorul pe care Gigi Becali vrea 50 de milioane de euro a fost aplaudat de mii de oameni, mai puțin de cei din Peluza Sud, care au ales să huiduie un puști de 19 ani la primul lui meci pentru națională.

Reclamă

”Cred că selecţionerul a găsit nişte răspunsuri, dar cred că sunt că: ‘pe ăştia nu-i mai chem’. Mai departe sunt prea subiectiv să zic că de când au intrat ai noştri s-a schimbat jocul. Pariul pus ieri mi-a ieşit şi Octavian Popescu nu a avut trac când a intrat pe teren. Are mijloace. L-au tamponat grecii, s-a retras puţin şi după i-a luat la mână.

Eu am auzit scandându-se numele lui Octavian Popescu, tot stadionul! Nu trebuie generalizat, unii au probleme pe care vor să le rezolve pe stadion, dar lumea pe stadion a fost… Unii l-au huiduit pe Octavian. I s-a scandat numele! Eu nu am auzit asta. Eu am auzit când se striga Tavi Popescu. Mi-a spus că a fost emoţionat când i se scanda numele. Unii au probleme, că nu promovează CSA”, a spus Mihai Stoica, la telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și