Închide meniul

Mircea Lucescu, propunere unică în istoria fotbalului. „Il Luce” vrea ca Ucraina să fie acceptată direct la Campionatul Mondial 2022

Alexandru Ivan Publicat: 3 aprilie 2022, 8:27

Mircea Lucescu, propunere unică în istoria fotbalului. „Il Luce vrea ca Ucraina să fie acceptată direct la Campionatul Mondial 2022

Mircea Lucescu e antrenorul lui Dinamo Kiev

Profimediaimages

  • Mircea Lucescu, propunere unică în istoria fotbalului
  • „Il Luce” vrea ca Ucraina să fie acceptată direct la Campionatul Mondial 2022

Mircea Lucescu cere ca Ucraina să fie acceptată direct la Campionatul Mondial 2022. „Il Luce” e de părere că participarea la turneul final îi poate ajuta pe ucraineni să treacă peste războiul cu Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am reușit să aduc jucătorii lui Dinamo Kiev în România. Este nucleul de bază al naționalei Ucrainei. Au primit acordul din partea Guvernului, datorită statutului lor special, au fost scutiți de serviciul militar. În această situație dificilă, fotbalul poate face foarte multe.

Mircea Lucescu cere ca Ucraina să fie acceptată la Campionatul Mondial 2022

Dacă Ucraina se întâmplă să participe la Cupa Mondială, pentru a trece de play-off, poate fi un lucru crucial pentru țară”, a spus Mircea Lucescu, citat de sport.ua.

Reclamă

Ucraina ar fi trebuit să joace împotriva Scoției pe data de 24 martie, în semifinalele barajului pentru Campionatul Mondial. În finala play-off-ului așteaptă Țara Galilor.

Din cauza războiului, FIFA a decis să mute play-off-ul în luna iunie, chiar dacă grupele pentru CM 2022 au fost deja stabilite. Dacă naționala Ucrainei se va califica la turneul final, va juca în grupa B, alături de Anglia, Iran și SUA.

Reclamă

Ucraina a participat o singură dată la Campionatul Mondial, în 2006, când a ajuns până în sferturi. Reprezentanții Federației Ucrainene au stabilit deja că nu vor să primească „wild card” pentru turneul din Qatar.

Cum arată grupele de la Campionatul Mondial din Qatar

Anatoliy Tymoshchuk, „cel mai mare trădător din fotbalul ucrainean”

Anatoliy Tymoshchuk (42 de ani) a fost transformat în trădător în ţara sa. Fostul câştigător de UEFA Champions League riscă să-şi piardă licenţa PRO, precum şi toate trofeele şi premiile câştigate în fotbalul ucrainean.

Considerat unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului ucrainean, Anatoliy Tymoshchuk este în prezent antrenor secund la Zenit St. Petersburg.

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda războiului ordonat de Vladimir Putin în Ucraina, fostul mijlocaș nu şi-a dat demisia de la formaţia din Rusia şi a evitat să facă vreun comentariu despre bombardamentele din țara sa.

Tymoshchuk a devenit cel mai mare trădător din fotbalul ucrainean, după războiul început de Rusia”, a anunțat publicația sport.ua.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului