Închide meniul

Cum poate ajunge Ucraina la Campionatul Mondial Qatar 2022 și în ce grupă ar juca la turneul final din Qatar! Misiune dificilă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2022, 20:28 / Actualizat: 18 martie 2024, 17:23

Cum poate ajunge Ucraina la Campionatul Mondial Qatar 2022 și în ce grupă ar juca la turneul final din Qatar! Misiune dificilă

Naționala Ucrainei poate ajunge la Campionatul Mondial din Qatar

DPA Images / Jane Barlow via Hepta

  • Naționala Ucrainei poate ajunge la Campionatul Mondial 2022
  • Ce trebuie să se întâmple pentru a juca la turneul final

Cum poate ajunge Ucraina la Campionatul Mondial Qatar 2022. S-au tras la sorți grupele Campionatului Mondial din Qatar 2022, care se va disputa între 21 noiembrie şi 18 decembrie 2022. Evenimentul a avut loc chiar dacă încă mai sunt trei locuri libere, care se vor decide după disputarea barajelor. Și naționala Ucrainei are șanse să ajungă la turneul final, după o pauză de 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentativa galben-albastră nu a putut juca meciul cu Scoţia, amânat de FIFA din cauza războiului. Acesta se va disputa, cel mai probabil, în luna iunie. Chiar dacă vor câștiga, ucrainenii mai au de jucat un meci de baraj.

Cum poate ajunge Ucraina la Campionatul Mondial din Qatar 2022

Câştigătoarea partidei de la Glasgow va juca „finala” barajului cu Ţara Galilor. Reprezentativa lui Gareth Bale a trecut cu 2-1 de Austria, într-un meci în care starul lui Real Madrid a reușit o dublă de senzație. Mai sunt două echipe care încă nu au obținut biletele pentru Qatar. Peru va juca un meci decisiv cu Emiratele Arabe Unite sau Australia, în timp ce Noua Zeelandă are de disputat un baraj cu Costa Rica.

Selecționata Ucrainei trebuie să se reorganizeze după ce mulți dintre jucătorii de națională au plecat din țară după izbucnirea războiului. La tragerea la sorți, reprezentativa lui Oleksandr Petrakov a fost repartizată în cea de-a patra urnă (urmând a se vedea dacă Ucraina, Scoția sau Țara Galilor vor ajunge la CM 2022).

Dacă va reuși să ajungă în Qatar, selecționata Ucrainei poate spera la locul 2. Va juca în grupa B, alături de Anglia, Statele Unite ale Americii și Iran.

Reclamă

Cum arată grupele de la Campionatul Mondial din Qatar

Anatoliy Tymoshchuk, „cel mai mare trădător din fotbalul ucrainean”

Anatoliy Tymoshchuk (42 de ani) a fost transformat în trădător în ţara sa. Fostul câştigător de UEFA Champions League riscă să-şi piardă licenţa PRO, precum şi toate trofeele şi premiile câştigate în fotbalul ucrainean.

Considerat unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului ucrainean, Anatoliy Tymoshchuk este în prezent antrenor secund la Zenit St. Petersburg.

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda războiului ordonat de Vladimir Putin în Ucraina, fostul mijlocaș nu şi-a dat demisia de la formaţia din Rusia şi a evitat să facă vreun comentariu despre bombardamentele din țara sa.

Tymoshchuk a devenit cel mai mare trădător din fotbalul ucrainean, după războiul început de Rusia”, a anunțat publicația sport.ua.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”
România se află pe locul 46 în clasamentul FIFA. Ce poziţii ocupă adversarele de la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei