Închide meniul

Mirel Rădoi dă lovitura în Emiratele Arabe Unite! Semnează cu Al Jazira în următoarele ore. Salariu uriaş pentru român

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 ianuarie 2024, 15:57

Mirel Rădoi dă lovitura în Emiratele Arabe Unite! Semnează cu Al Jazira în următoarele ore. Salariu uriaş pentru român

Mirel Rădoi dă lovitura în Emiratele Arabe Unite

Mirel Rădoi, în timpul unui meci - Profimedia Images

Mirel Rădoi dă lovitura în Emiratele Arabe Unite. Antrenorul român e aşteptat să semneze în următoarele ore cu Al Jazira, după ce îşi va da demisia de la Al-Bataeh.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul căpitan al FCSB va avea un salariu uriaş, de 2.5 milioane de dolari şi va merge de la echipa de pe locul 8 din Emiratele Arabe Unite, la cea de pe poziţia a cincea.

Mirel Rădoi dă lovitura în Emiratele Arabe Unite

„Surse din cadrul clubul ne-au confirmat că există un acord între cele două părți și a mai rămas doar un pas pentru semnarea contractului. Rădoi este așteptat să fie prezentat oficial în următoarele ore”, susţin jurnaliştii de la Emaratyah.

Al-Jazira este în căutarea unui antrenor, după ce s-a despărţit de celebrul olandez Frank de Boer, pe 11 decembrie. De atunci, interimatul la echipă îl asigură Bob de Klerk (61 de ani).

Dacă îşi va da acordul pentru a merge la Al-Jazira, acesta ar fi cel de al treilea club pe care îl antrenează în Golf Mirel Rădoi. El a fost la Al-Tai, echipă din Arabia Saudită antrenată acum de Laurenţiu Reghecampf, iar după 4 luni în Arabia Saudită s-a mutat la Al-Bataeh, în Emiratele Arabe Unite.

Reclamă

Cosmin Olăroiu, mesaj superb pentru Mirel Rădoi după meciul din Emirate: „E prima dată când se întâmplă asta”

Cosmin Olăroiu a transmis un mesaj superb pentru Mirel Rădoi după meciul din Emirate. Fostul antrenor al celor de la FCSB a vorbit despre duelul pe care l-a avut cu echipa fostului selecționer al echipei naționale.

Duelul dintre Al-Bataeh și Al-Sharjah a fost unul de senzație. Echipa lui Rădoi a condus cu 3-0, dar elevii lui Cosmin Olăroiu au revenit în meci, iar scorul final al acestui duel a fost de 3-3.

La conferința de presă de la finalul partidei, Cosmin Olăroiu a vorbit despre meci, dar și despre relația sa cu Mirel Rădoi. „Oli” a dezvăluit că meciul a fost unul greu pentru că a jucat împotriva unuia dintre „copiii” săi.

Reclamă 4 / 0/3

A fost pentru mine foarte dificil, pentru că, practic, jucam contra unui copil de-ai mei. E pentru prima dată când se întâmplă lucrul ăsta”, a spus Cosmin Olăroiu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și