Închide meniul

Nebunie totală! 35 de goluri marcate în 8 meciuri! Bayern şi Gladbach au dat câte 6. Liverpool a demolat-o pe Atalanta, Real a câştigat cu Inter

Gal Dorin Publicat: 3 noiembrie 2020, 20:35

Nebunie totală! 35 de goluri marcate în 8 meciuri! Bayern şi Gladbach au dat câte 6. Liverpool a demolat-o pe Atalanta, Real a câştigat cu Inter

Profimedia

Real Madrid - Inter 3-2

  • Nemţii şi-au distrus adversarele
  • Real Madrid - Inter 3-2

Şocul serii a fost Real Madrid – Inter. Trupa lui Zinedine Zidane s-a impus cu 3-2, iar Ramos a marcat golul cu numărul 100 în tricoul Realului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemţii şi-au distrus adversarele din Liga Campionilor. Atât Bayern, cât şi Monchengladbach au dat câte 6 goluri, ambele în deplasare. Bayern a câştigat cu 6-2 la Salzburg, iar Gladbach a câştigat cu 6-0 la Kiev, cu Şahtior.

Liverpool a demolat-o şi ea pe Atalanta, scor 5-0. Într-o seară nebună, City şi Porto au câştigat cu 3-0 meciurile cu Olympiacos, respectiv Marseille, în timp ce Atletico a făcut doar un egal la Moscova, cu Lokomotiv, scor 1-1.

Reclamă

Liga Campionilor, etapa 3, rezultate

Rezultate Liga Campionilor, etapa 3

Lokomotiv Moscova – Atletico Madrid 1-1 (Miranchuk 25 / Jose Gimenez 18)

Șahtior – Monchengladbach 0-6 (Alassane Plea 8, 26, 75, Kramer 17, Bensebaini 44, Lars Stindl 65)

Reclamă

Zinedine Zidane și Antonio Conte au neaapărată nevoie de victorie în partida favoritelor din grupa B. Ambele formații au încasat destul de multe goluri recent, astfel că va fi cu siguranță un meci spectaculos.

Ajax joacă în deplasare la Midtjylland cu un lot în paragină după ce 11 fotbaliști au fost depistați pozitivi cu noul coronavirus.

Liverpool, campioana din Premier League, va avea un meci greu cu o echipă extrem de ofensivă a Atalantei. Italienii vor căuta cu siguranță să profite de lipsurile mari din apărare ale englezilor pentru a ajunge pe primul loc în grupa D.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:57 VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 13 apr., 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul
Liga 1 • 12 apr., 12:30
Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Chiar dacă ia 3 jucători cu 10 milioane de euro, tot nu intră în grupe”
Gianni Infantino a recunoscut există probleme de rasism în fotbal
Fotbal extern • 12 apr., 10:22
Gianni Infantino a recunoscut că există probleme de rasism în fotbal: „Sunt probleme de rasism în fotbal!”
Gigi Becali, în "misiune imposibilă" dacă FCSB câştigă titlul
Liga 1 • 11 apr., 23:46
„Îi trebuie de la un miliard de euro în sus!” Gigi Becali, în „misiune imposibilă” dacă FCSB câştigă titlul
Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!
Liga Campionilor • 10 apr., 13:36
„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!