Închide meniul

Neymar a dat coş de la jumătatea terenului şi a ameninţat o vedetă din NBA! Cum a fost felicitat de Mbappe. VIDEO

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 14:05

Neymar a dat coş de la jumătatea terenului şi a ameninţat o vedetă din NBA! Cum a fost felicitat de Mbappe. VIDEO

Bestimage / Pool UEFA via Bestimage via Hepta

Neymar a dat coş de la jumătatea terenului de baschet şi a fost felicitat de Mbappe

Neymar a dat coş de la jumătatea terenului şi a dovedit că este talentat şi la baschet!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a dat coş de la jumătatea terenului: „Ai grijă Stephen Curry!”

Îmbrăcat în noul echipament al lui PSG, inspirat de Chicago Bulls şi Michael Jordan, Neymar a luat mingea şi a aruncat aproape de la jumătatea terenului.

Brazilianul s-a bucurat mai ceva ca la golurile din Ligue 1, unde parizienii vor lupta pentru titlu cu Lille, în ultima etapă. Neymar a fost luat în braţe de colegi. Mbappe şi Marquinhos au fost primii care s-au repezit să-l felicite.

Neymar a postat imaginile pe contul de Instagram, unde au fost vizionate de aproape 10 milioane de ori, în mai puţin de 24 de ore. „Ai grijă Stephen Curry”, a fost mesajul amuzant scris de Neymar pentru vedeta din NBA, de la Golden State Warriors.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by NJ 10 🇧🇷 (@neymarjr)

Un bărbat a încercat să intre peste Neymar în casă

Neymar a avut parte şi de un moment mai puţin plăcut. În timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în jurul orei locale 01.30, un bărbat a încercat să intre peste Neymar în casă.

Vizată a fost locuinţa din La Celle-Saint-Cloud, localitate din apropierea Parisului, anunţă L’Equipe. Incidentul s-a produs imediat după meciul PSG – Reims, scor 4-0, în care brazilianul a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Reclamă 4 / 0/3

Serviciile de securitate l-au reperat rapid pe intrus şi l-au pus pe fugă. Acesta a fost reţinut într-o localitate vecină, Bougival. Bărbatul purta un rucsac cu conţinut neobişnuit, mai multe biblii.

Dus la comisariatul central din Versailles, el ar fi recunoscut că doreşte să se întâlnească cu Neymar cu intenţia de a-i transmite „cuvântul lui Dumnezeu”.

În urma testelor, el a fost plasat într-un spital de psihiatrie, potrivit news.ro. Angolezul ar fi fost văzut de mai multe ori în jurul casei lui Neymar, în cele trei zile care au precedat acţiunea sa.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și