Închide meniul
VIDEO

Neymar a înfuriat toată Brazilia! Unde a fost surprins starul lui PSG în timpul înmormântării lui Pele: „E lipsă de respect!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 ianuarie 2023, 12:46

Neymar a înfuriat toată Brazilia! Unde a fost surprins starul lui PSG în timpul înmormântării lui Pele: „E lipsă de respect!

Neymar n-a fost prezent la înmormântarea legendarului Pele

Neymar n-a fost prezent la înmormântarea legendarului Pele / Profimedia

Neymar a înfuriat toată Brazilia. Starul lui PSG a lipsit de la înmormântarea legendarului Pele, deși clubul parizian îi dăduse „liber” să zboare în țara natală. Între timp, în mediul online a apărut un videoclip cu Neymar în timp ce cântă și se distrează la o petrecere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar l-a trimis pe tatăl său la funeraliile lui Pele, din Sao Paulo, pe motiv că PSG nu i-a dat „undă verde” să plece de la Paris.

Neymar a înfuriat toată Brazilia!

„Fiul meu este foarte trist, m-a rugat să-l reprezint, să fiu aici în locul lui, pentru a sprijini familia”, a spus tatăl lui Neymar, prezent la înmormântarea lui Pele, uriașul atacant care s-a stins din viață pe 29 decembrie, la vârsta de 82 de ani.

Totuși, se pare că PSG nu i-ar fi interzis lui Neymar să plece în Brazilia, ținând cont că atacantul de 30 de ani a fost suspendat la primul meci al anului, de pe 1 ianuarie, pierdut de campioana Franței cu 3-1 în fața lui Lens.

Pe 2 ianuarie, în timp ce sute de mii de brazilieni își luau bun rămas de la Pele, Neymar se afla la Paris, la o petrecere, potrivit metropoles.com. În mediul online a apărut un videoclip cu starul lui PSG în timp ce cântă într-un local, alături de artista Ana Aoas și Carol Cabrino, soția lui Marquinhos, colegul său de echipă.

Reclamă

Decizia lui Neymar i-a înfuriat pe brazilieni. Printre cei mai vocali a fost Neto, fostul mare jucător de la Corinthians sau Santos.

„A fost liber. Putea lua avionul pentru a ajunge la timp aici, dar nu a vrut. E zi de doliu național în Brazilia și tu te duci la petrecere când e priveghiul celui mai mare fotbalist din istorie? Niciun brazilian nu ar fi trebuit să se distreze în acea zi. E lipsă de respect”, a declarat Neto, potrivit TV Bandeirantes.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar l-a egalat recent pe Pele în topul celor mai buni marcatori din istoria naționalei Braziliei, cu 77 de goluri.

Cum și-a luat Neymar rămas bun de la legendarul Pele

Cum și-a luat Neymar rămas bun de la legenda Braziliei, Pele, care a murit la 82 de ani. Câștigătorul a trei Cupe Mondiale suferea de cancer de colon și era internat de mai mult timp în spital.

Atacantul lui PSG a avut o reacție emoționantă pe contul său de Instagram. I-a mulțumit legendei Selecao pentru tot ceea ce a făcut în „sportul rege” și pentru echipa națională.

Aș spune că înainte de Pele, fotbalul era doar un sport. Pele a schimbat totul. A transformat fotbalul în artă, în divertisment. El a dat glas celor săraci, persoanelor de culoare și mai ales a dat vizibilitate Braziliei.

Fotbalul și Brazilia și-au ridicat statutul datorită Regelui! A dispărut, dar magia lui va rămâne. Pele este ETERN!!„, a fost mesajul postat de Neymar.

Peste 150.000 de persoane şi-au luat rămas bun de la legendarul Pele, până marţi dimineaţa, la ora locală 05.00, la stadionul Vila Belrmiro din Santos, anunţă O Globo.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și