Închide meniul

Neymar se întoarce pe teren, după un an de la accidentare! Brazilianul va juca mâine în Liga Campionilor Asiei

Alexandra Costea Publicat: 20 octombrie 2024, 16:03

Reclamă
Neymar se întoarce pe teren, după un an de la accidentare! Brazilianul va juca mâine în Liga Campionilor Asiei

Neymar se întoarce pe teren după un an de la accidentare!

Neymar în tricoul celor de la Al-Hilal - Profimedia

Neymar se întoarce pe teren, după un an de la accidentare! Brazilianul în vârstă de 32 de ani își reia activitatea în fotbal după ce în 2023 a fost accidentat grav la genunchi. Fostul star al Barcelonei a fost inclus în lotul grupării Al-Hilal pentru deplasarea din Liga Campionilor Asiei la Al-Ain. Liga Campionilor Asiei este transmisă în direct în AntenaPLAY!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a participat la antrenamentul echipei și va fi inclus în lotul lui Al Hilal pentru meciul din Liga Campionilor Asiei împotriva clubului Al Ain din UAE Pro League. Brazilianul și-a revenit în urma unei accidentări serioase la genunchi, a anunțat clubul din Saudi Pro League.

Neymar se întoarce pe teren, după un an de la accidentare! Brazilianul va juca mâine în Liga Campionilor Asiei

Anunțul că se întoarce pe teren a fost făcut chiar de starul brazilian, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare ale clubului.

„Ştiu că sunteţi nerăbdători, şi eu sunt nerăbdător, iar pe 21 octombrie mă întorc”, spune Neymar, în video-ul în care susține că est „pregătit” să joace din nou.

Neymar a fost transferat la Al-Hilal în august 2023 de la Paris Saint-Germain. Din nefericire, acesta a suferit o accidentare la ligamentul încrucișat și menisc pe 17 octombrie. Acesta s-a accidentat în timpul meciului de calificare al Braziliei pentru Cupa Mondială din 2026, împotriva Uruguayului.  Fostul star al Barcelonei a fost operat în noiembrie anul trecut.

Reclamă
Reclamă

Neymar a ratat participarea la Copa America 2024

Până acum, el a evoluat în doar cinci partide pentru echipa saudită, din cauza stării sale. Arabii au plătit 90 de milioane de euro pentru a-l aduce de la PSG. Brazilianul încasează un salariu 110 de milioane de euro pe sezon.

„Sufăr în fiecare zi în care sunt pe tuşă, asta mă doare cel mai mult. Am revenit de fiecare dată când am fost accidentat şi nu voi reveni doar la jumătate”, a promis brazilianul într-un videoclip postat sâmbătă pe YouTube.

Absența lui Neymar nu a influențat negativ performanțele echipei Al-Hilal. Clubul saudit, care a cucerit campionatul intern pentru a 19-a oară în 2023, a continuat să obțină rezultate bune chiar și fără prezența brazilianului.

Reclamă

De asemenea, din cauza accidentării, Neymar a ratat participarea la Copa America 2024 din Statele Unite. În absența sa, Brazilia a suferit o nouă eliminare în sferturile de finală, după ce anterior fusese eliminată tot în această fază la Cupa Mondială din 2022, pierzând atunci la loviturile de departajare în fața Croației. Fostul atacant al Barcelonei este considerat cel mai bun marcator din istoria naționalei Braziliei.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:11

Fiul lui Gică Popescu, aproape de o accidentare groaznică în Giuleşti. Hromada a avut o intrare brutală şi a fost eliminat

23:05

VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-5 a fost în AntenaPLAY. Neymar a revenit pe teren, după un an de absenţă, într-un meci „nebun”, cu 9 goluri!

22:57

Alexandru Dobre a marcat o „dublă” la debut şi i-a cucerit pe fanii Rapidului cu un singur gest

22:41

Rapid – Farul Constanţa 5-0. Echipa lui Şumudică a umilit-o pe cea a lui Hagi! Alex Dobre, dublă la debut! Show total în Giuleşti

22:39

„Vor plăti scump”. Măsuri drastice la FCSB! Meme Stoica i-a luat în vizor pe fotbaliştii care iau galben pentru proteste

22:30

Patronul Universităţii Craiova, criticat dur după ce echipa lui s-a încurcat cu FC Botoşani: „Rotaru dă greş, ca de obicei”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 FotoCum a fost surprins Mircea Lucescu, la câteva secunde după golul din foarfecă marcat de Daniel Bîrligea 5 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură 6 FotoDenis Drăguş, anunţ ferm înainte de Dinamo – FCSB: „Ei sper să câştige!”. Ce a spus când a fost pus să aleagă „adevărata Steaua”
Citește și