Închide meniul

Neymar, revenire după un an de coşmar, în Liga Campionilor Asiei! Anunţul făcut de brazilieni

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2024, 8:44

Reclamă
Neymar, revenire după un an de coşmar, în Liga Campionilor Asiei! Anunţul făcut de brazilieni

Neymar, revenire după un an de coşmar, în Liga Campionilor Asiei

Neymar, în tricoul lui Al-Hilal - Getty Images

Neymar ar putea avea parte de o revenire după un an de coşmar, în Liga Campionilor Asiei, la începutul săptămânii viitoare. La un an după ce a suferit o accidentare gravă la genunchiul stâng, brazilianul în vârstă de 32 de ani ar putea reveni luni, în direct în AntenaPLAY, în Al-Ain – Al Hilal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul brazilian s-a accidentat la ligamentul încrucişat şi menisc pe 17 octombrie 2023, în timpul unui meci dintre Brazilia şi Uruguay. După un an de convalescenţă, jucătorul lui Al-Hilal pare aproape de o revenire în activitate.

Neymar, revenire după un an de coşmar, în Liga Campionilor Asiei

Potrivit ESPN Brazilia, Neymar este pe punctul de a reveni în competiţie. Sud-americanii explică faptul că revenirea sa ar putea avea loc în următoarele zile, posibil lunea viitoare, în timpul meciului din Liga Campionilor Asiei cu Al-Ain (19:00).

În acest weekend, internaţionalul brazilian (128 de selecţii, 79 de goluri) a postat pe Instagram o fotografie purtând o jachetă din denim fără mâneci pe care scria „M-am întors”.

Antrenorul lui Al-Hilal, Jorge Jesus, la fel ca şi Rodrigo Lasmar, şeful staff-ului medical al Seleçao, urmează să-şi dea acordul pentru revenirea lui Neymar. Medicul echipei braziliene este aşteptat în Arabia Saudită în următoarele zile pentru a evalua condiţia fizică a jucătorului de 32 de ani. Dacă revenirea sa este pozitivă, Seleçao ar putea conta pe el pentru meciurile cu Venezuela şi Uruguay din noiembrie.

Reclamă
Reclamă

Neymar, care a ajuns la Al Hilal de la Paris Saint-Germain în vara lui 2023 pentru 90 de milioane de euro, a jucat doar cinci meciuri de la sosirea sa la Al-Hilal (1 gol, 3 pase decisive).

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

Gary Neville a reacționat, după ce a aflat că Thomas Tuchel este noul selecționer al Angliei: „Am un sentiment de dezamăgire!”

19:12

CSM Bucureşti – Rapid 29-24! Echipa Cristinei Neague rămâne neînvinsă în Liga Naţională

19:11

Fratele mai mic al lui Carlos Alcaraz, imagini tari de pe terenul de tenis. Jamie îi calcă pe urme la doar 13 ani

19:10

Pe cine a lăudat Gigi Becali de la Dinamo, înainte de derby-ul cu formaţia din Ştefan cel Mare: „E extraordinar”

18:19

Thomas Tuchel le-a răspuns contestatarilor şi le-a făcut o promisiune fanilor englezi! Ce a răspuns când a fost întrebat de imn

18:09

Mircea Rednic, mesaj direct pentru conducerea lui Dinamo, după procesul câștigat: „Lucrurile se puteau rezolva!”

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Gigi Becali, reacţie clară după ce englezii au anunţat că Joyskim Dawa e aproape de Premier League
Citește și