Închide meniul

Nicolae Stanciu a făcut schimb de tricouri cu Oscar, după prestația de vis din Shanghai – Wuhan 0-1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iulie 2022, 18:40

Nicolae Stanciu a făcut schimb de tricouri cu Oscar, după prestația de vis din Shanghai – Wuhan 0-1

Nicolae Stanciu a făcut schimb de tricouri cu Oscar

Nicolae Stanciu a făcut schimb de tricouri cu brazilianul Oscar după meciul Shanghai – Wuhan 0-1. Românul a fost printre cei mai buni oameni de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu și Oscar au fost vedetele meciului Shanghai – Wuhan 0-1. Cei doi s-au întâlnit pe culoar înaintea partidei, iar la final au făcut schimb de tricouri.

Nicolae Stanciu a făcut schimb de tricouri cu Oscar, după Shanghai – Wuhan 0-1

Sursa: Instagram Nicolae Stanciu
Sursa: Instagram Nicolae Stanciu

În minutul 5 al partidei cu Shanghai, Nicolae Stanciu a centrat perfect din corner. Balonul a ajuns la Liu Yiming care a marcat din a doua încercare.

În urma acestui succes, Wuhan se menține pe primul loc în China, cu 28 de puncte. Echipa lui Stanciu a înregistrat 9 victorii și o remiză, toate cu internaționalul român pe teren.

Mijlocașul este de neoprit în campionatul Chinei. Stanciu nu doar că oferă pase de gol, dar marchează și pe bandă rulantă. Cifrele sale sunt senzaționale: 7 assist-uri și 6 goluri în 10 meciuri!

Reclamă

Oscar s-a transferat în China de la Chelsea

Oscar a șocat lumea fotbalului în 2016, când la doar 25 de ani, a ales să o părăsească pe Chelsea ca să semneze cu Shanghai. Echipa din China a plătit nu mai puțin de 60 de milioane de euro pentru serviciile sale.

Daily Star Sport a calculat că Oscar a încasat de trei ori mai mult în China decât ar fi făcut-o dacă rămânea la Chelsea.

După ce a încheiat un contract de patru ani în 2016, în valoare de aproximativ 400.000 de lire sterline pe săptămână, Oscar a câștigat 20,8 milioane de lire sterline pe an. După puțin peste doi ani petrecuți în China, brazilianul a semnat o prelungire a contractului până în 2024, salariul său crescând la 563.000 de lire sterline pe săptămână.

Reclamă 4 / 0/3

Asta înseamnă că Oscar a câștigat puțin sub 29,3 milioane de lire sterline în 2019. Calculele arată că, până la expirarea contractului său în 2024, Oscar va fi încasat salarii în valoare de 210,9 milioane de lire sterline de la Shanghai.

Nicolae Stanciu, salariu uriaș în China

Și Nicolae Stanciu se poate lăuda că câștigă bine în China. Românul va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți. Mijlocașul va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță.

500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul. Cehii de la Slavia Praga care au renunțat la Stanciu primesc 4 milioane de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah Vezi toate știrile
Citește și