Închide meniul

Octavian Popescu și Ianis Stoica, colegi cu Valentin Mihăilă la Atalanta? Dezvăluirea făcută de Giovanni Becali. „M-au întrebat de ei!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 februarie 2022, 18:23

Reclamă
Octavian Popescu și Ianis Stoica, colegi cu Valentin Mihăilă la Atalanta? Dezvăluirea făcută de Giovanni Becali. „M-au întrebat de ei!

Octavian Popescu este "perlele" de la FCSB

Profimedia

Celebrul impresar a precizat că Octavian Popescu și Ianis Stoica trebuie să câștige un trofeu cu FCSB sau să aibă un parcurs lung în cupele europene, ca să spere la un transfer de vis în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu și Ianis Stoica, colegi cu Valentin Mihăilă la Atalanta

”Despre Ianis Stoica şi Octavian Popescu m-au întrebat cei de la Atalanta, că au văzut şi ei două goluri în 3 zile, şi frumoase. Chiar preşedintele le-a văzut şi directorul sportiv. Sunt tineri, încă trebuie să câştige ceva cu FCSB, trebuie să câştige un titlu, un campionat, o Cupă, ceva trebuie să câştige, pentru că realizările lor singulare rămân doar singulare.

FCSB vrea să câştige bani mulţi cu ei, deocamadată despre Octavian Popescu se vorbeşte de 60-80 de milioane de euro (n.r. preţ stabilit de Gigi Becali). Poate vine cineva şi îi dă 25 de milioane de euro lui Gigi, 30 şi-l ”fură” acum, în vară. Dacă ca continua forma lui bună, calităţile și le va pune şi în slujba echipei şi odată cu echipa va ajunge într-o fază mai sus în cupele europene, atunci se poate”, a declarat Giovanni Becali.

Octavian Popescu și Ianis Stoica au înscris amândoi pentru FCSB în derby-ul cu Dinamo din etapa precedentă, scor 3-0. Cei doi au câte șase goluri în acest sezon al Ligii 1.

Valentin Mihăilă a fost adus de Atalanta de la Parma, sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare la sfârșitul sezonului. Echipa din Bergamo va plăti 8 milioane de euro plus bonusuri pentru serviciile definitive ale jucătorului român.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Diego Maradona

Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Diego Maradona. Latifundiarul din Pipera e convins că Tavi e un jucător de geniu. 60 de milioane de euro este prețul pe care patronul roș-albaștrilor îl cere pentru un transfer imediat al lui Octavian Popescu.

Avem un jucător care acum a explodat, Tavi Popescu, care este fotbalist de geniu. Toate echipele care au avut un jucător ca Maradona, fotbaliști de geniu, au câștigat campionatul. Păstrând proporția, România, Italia și FCSB Napoli. Nu doar golul cu CFR, tot jocul lui, nu mai poate nimeni să-i ia mingea.

Tavi dacă acum face 30, o să cer 60 de milioane de euro. Așteptăm Europa, echipa națională. Cum zicea Boloni, România nu are jucători de geniu. Nu avem jucători care joacă la marile echipe. Vor fi Tavi Popescu, Ianis Stoica. Eu mizez la echipa națională și pe Cordea, o să vedeți”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și