Închide meniul

Octavian Şovre s-a ţinut de cuvânt. Cartonaşele semnate de Erling Haaland au ajuns la Asociaţia din Bihor: "Îi rămânem profund îndatoraţi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 12:12

Octavian Şovre s-a ţinut de cuvânt. Cartonaşele semnate de Erling Haaland au ajuns la Asociaţia din Bihor: "Îi rămânem profund îndatoraţi"

captură BT Sport

Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland

Şovre a mers personal la Asociaţia din Bihor pe care o susţine. El a donat, aşa cum a promis, cartonaşele pe care Erling Haaland le-a semnat săptămâna trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Şovre a donat autografele lui Erling Haaland

"Astăzi, ne-a onorat cu vizita domnul Octavian Şovre, căruia îi rămânem profund îndatoraţi pentru sprijinul pe care ni-l oferă. De asemenea, au intrat în posesia noastră articolele sportive donate de personalităţi ale fotbalului, precum şi cele două cartonaşe semnate de Erling Haaland!

Vă mulţumim tuturor pentru gestul vostru! Vom reveni cu amănunte pe pagina noastră, legate de organizarea unui eveniment în care acestea vor fi scoase la licitaţie", a fost mesajul transmis de reprezentanţii Asociaţiei S.O.S. Autism Bihor, într-o postare pe pagina de Facebook.

Octavian Şovre, criticat de şeful arbitrilor UEFA

Octavian Şovre a fost în centrul atenţiei în presa internaţională după meciul din Champions League dintre Manchester City şi Borussia Dortmund.

Reclamă

Șeful arbitrilor UEFA, Roberto Rosetti, a spus că gesturile centralilor care cer tricoul sau autograful jucătorilor sunt "inacceptabile". Rosetti i-a înștiințat pe arbitri în legătură cu posibilele consecințe încă după meciul cu pricina.

Antrenorul gazdelor, Pep Guardiola, a fost printre cei care i-au luat apărarea lui Şovre. "Nu văd care e problema. Dacă e fan şi era acolo? Poate a fost pentru fiica lui. Nu am mai văzut aşa ceva, dar arbitrii au fost foarte buni", a spus Pep Guardiola.

Octavian Şovre, tricou semnat de Ronaldo şi 9 cartonaşe cu autograful lui Messi

Octavian Şovre a dezvăluit că gestul nu este singular. În poza postată de Asociaţia din Bihor se vede şi tricoul semnat de Ronaldo. Şi Messi i-a oferit amintiri de nepreţuit.

Reclamă 4 / 0/3

"Estimez că am obținut aproximativ 250 de astfel de autografe. Și nu vorbim doar despre autografe ale marilor fotbaliști. Spre exemplu, la Jocurile Olimpice am intrat în contact cu sportivii de top de la celelalte ramuri sportive. Și de acolo am multe iscălituri. Toate aceste autografe au mers la licitațiile despre care vă vorbeam și au fost cumpărate, iar cu banii au fost ajutați cei suferinzi.

O situație aparte este cea a lui Lionel Messi. Cu el am dialogat mai mult pe această temă. M-a ascultat și atunci când a aflat despre ce este vorba, mi-a semnat 9 cartonașe, nu unul. Vă dați seama că nu i-aș fi cerut așa ceva, dar el a fost impresionat atunci când i-am spus despre oamenii care vor beneficia de pe urma acestor semnături", a declarat Şovre pentru playsport.ro. 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și