Închide meniul

OFICIAL | Câţi spectatori pot asista la finala Champions League. Condiţiile în care vor intra pe stadion fanii lui Manchester City şi Chelsea

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 19:14

OFICIAL | Câţi spectatori pot asista la finala Champions League. Condiţiile în care vor intra pe stadion fanii lui Manchester City şi Chelsea

Profimedia

Câţi spectatori pot asista la finala Champions League dintre Manchester City şi Chelsea

  • Anunţ oficial al UEFA
  • Câţi fani pot sta în tribune la finala Champions League

UEFA a anunţat câţi spectatori pot asista la finala Champions League. „Estadio do Dragao” din Porto poate primi până la 16.500 de spectatori, la meciul dintre Manchester City şi Chelsea, care va avea loc sâmbătă, informează AFP, citată de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câţi spectatori pot asista la finala Champions League

Pentru această partidă planificată iniţial la Istanbul şi mutată la mijlocul lunii mai în Portugalia, pentru a permite depalsarea suporterilor britanici, UEFA a alocat deja câte 6.000 de bilete finalistelor.

La cei 12.000 de fani ai celor două echipe se adaugă invitaţiile acordate în mod tradiţional de UEFA, precum şi 1.700 de bilete rezervate publicului larg, care au fost puse în vânzare începând de marţi, pe principiul „primul venit, primul servit”.

Reclamă

Preţurile sunt stabilite pentru patru categorii, de la 70 de euro la 600 de euro, faţă de un interval de 40 până la 130 de euro pentru finala Ligii Europa, Manchester United-Villarreal, care va avea loc, miercuri la Gdansk, în Polonia.

Accesul pe stadion se va face cu dovada unui test Covid-19 negativ, iar spectatorii din străinătate vor trebui să respecte condiţiile de intrare pe teritoriul portughez. Pentru că Portugalia se află pe „lista verde” a autorităţilor britanice, nici jucătorii şi nici suporterii englezi nu vor trebui să intre în carantină la întoarcerea acasă.

Reclamă

Gest uriaş făcut de şeicul lui Manchester City

Șeicul lui Manchester City plătește tot. 6.000 de suporteri al lui Manchester City vor beneficia de pe urma gestului lui Sheikh Mansour. Pe lângă plata biletelor, fanii ar fi trebuit să suporte și costurile pentru testarea PCR obligatorie.

„Pep și echipa au avut un sezon cu adevărat remarcabil, iar atingerea finalei Ligii Campionilor după un an foarte provocator reprezintă un moment cu adevărat istoric pentru club. Prin urmare, este foarte important ca un număr cât mai mare de fani să aibă ocazia să participe la acest joc special.

Mai ales cei care au sprijinit Manchester City în momente bune, dar și în rele de atâția ani”, a declarat Sheikh Mansour, pentru site-ul oficial al lui Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

Finala Champions League, arbitrată de Mateu Lahoz

Finala sută la sută englezească din sezonul 2020-2021 al Champions League va fi arbitrată de spaniolul Antonio Miguel Mateu Lahoz. Lahoz, în vârstă de 44 de ani, va fi ajutat de conaţionaii săi Pau Cebrián Devis şi Roberto Díaz Pérez del Palomar. Rezervă va fi Carlos del Cerro Grande.

Deși poate părea un avantaj, pentru că este spaniol, la fe ca Mateu Lahoz, Guardiola are motive să se teamă. La returul sferturilor de finală de acum trei sezoane, Guardiola a fost trimis în tribune de Lahoz.

City, care avea să fie eliminată de Liverpool, a avut un gol anulat în mod eronat. Pep a protestat, iar la final a declarat că Lahoz ”vrea să fie special. Când toată lumea vede ceva, lui îi place să decidă invers”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 17:10
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: "Toleranţă zero"
Liga 1 • 12 mart., 21:48
Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: „Toleranţă zero”
FRF a reacţionat după amenda uriaşă primită de Gigi Becali în scandalul pariurilor!
Liga 1 • 2 mart., 16:32
FRF a reacţionat după amenda uriaşă primită de Gigi Becali în scandalul pariurilor!
Gigi Becali, lovitură dură din partea UEFA
Fotbal • 2 mart., 13:29
Gigi Becali, lovitură dură din partea UEFA! Amenda primită după ce a spus că a pariat 20.000 de euro pe victoria celor de la FCSB