Închide meniul

OFICIAL! Lamine Ghezali a fost prezentat de noua echipă. Câţi bani a încasat Dinamo

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 ianuarie 2024, 9:50

OFICIAL! Lamine Ghezali a fost prezentat de noua echipă. Câţi bani a încasat Dinamo

Lamine Ghezali a fost prezentat oficial de noua echipă

Lamine Ghezali, în Dinamo - Steaua / Profimedia

Lamine Ghezali a fost prezentat oficial de noua echipă. Atacantul celor de la Dinamo a semnat cu grecii de la Levadiakos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lamine Ghezali, unul dintre jucătorii exponenţiali pentru Dinamo în sezonul în care a promovat în Liga 1, a fost prezentat de noua echipă. Ghezali nu mai făcea parte din planurile lui Kopic, iar atacantul francez a decis să plece. Dinamo a încasat pentru Ghezali 50.000 de euro, dar a păstrat şi un procent dintr-un viitor transfer.

OFICIAL! Lamine Ghezali a fost prezentat de noua echipă

În ultimul an și jumătate, el a jucat în România, la unul dintre cluburile istorice ale țării, Dinamo București, unde a bifat 52 de apariții și a reușit 13 goluri și trei assist-uri. Lamine, bine ai venit în echipa noastră! Familia Levadeiakos îți urează sănătate și multe succese”, au anunţat grecii pe reţelele de socializare.

Lamine Ghezali a plecat de la Dinamo! Mesajul emoţionant al atacantului

Lamine Ghezali a transmis un mesaj emoţionant pentru dinamovişti.

Reclamă

”Dragi fani ai lui Dinamo,

E timpul să vă spun la revedere, a fost o poveste extraordinară, cu atâtea emoții la un club special… Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut, a fost cu adevărat incredibil ce am trăit împreună, nu vă voi uita niciodată… Vă doresc toate cele bune, vă iubesc, a fost mesajul lui Ghezali.

Golgheter al echipei Dinamo în sezonul trecut, cu 13 reuşite în toate competiţiile, Lamine Ghezali a adunat 52 de jocuri în tricoul alb-roşu.
În sezonul trecut, Lamine Ghezali a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Dinamo, „câinii” reuşind să promoveze miraculos. Nu mai puţin de 13 goluri şi cinci assist-uri şi-a trecut în cont mijlocaşul francez, în cele 31 de meciuri bifate pentru „câini”.
În acest sezon, însă, Ghezali nu a strălucit la Dinamo. Acesta nu a marcat niciun gol, în cele 21 de meciuri bifate pentru „câini”, în duelurile din 2024 fiind rezervă.

Dinamo încearcă să reducă numărul de jucători străini din lot, deorece regulamentul permite ca un club din Liga 1 să aibă doar 13 străini în echipă. În această iarnă, „câinii” au efectuat cinci transferuri: Darko Velkovski, Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic, Petru Neagu şi Geogi Milanov.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și