Închide meniul

Ovidiu Hațegan era delegat la „blockbuster-ul” Chelsea – Real Madrid, din sferturile UEFA Champions League! Ion Crăciunescu: „Mă așteptam să prindă și o finală!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 martie 2022, 16:39

Ovidiu Hațegan era delegat la „blockbuster-ul Chelsea – Real Madrid, din sferturile UEFA Champions League! Ion Crăciunescu: „Mă așteptam să prindă și o finală!

Ovidiu Haţegan a arbitrat ultima dată în UEFA Champions League Manchester United - Atletico Madrid

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Infarct Ovidiu Hațegan. Ion Crăciunescu a dezvăluit că Ovidiu Hațegan era delegat să arbitreze derby-ul Chelsea – Real Madrid, din sferturile UEFA Champions League. Centralul român a ratat partida vieții lui după ce a suferit un infarct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu se aștepta ca Hațegan să fie trimis de UEFA și la o finală de Cupă Europeană. Centralul de 41 de ani se poate retrage acum din activitate, după ce a fost operat de urgenţă la Timişoara.

Infarct Ovidiu Hațegan | Românul era delegat la Chelsea – Real Madrid

„Din ce știu eu, era delegat la meciul Chelsea-Real Madrid, dar UEFA deja i-a luat meciul. El a arbitrat meciuri multe. Eu mă aștept, și mă așteptam să prindă o finală. A avut delegări multe și le-a dus bine la cap. Merita să arbitreze o finala europeană. Să dea Dumenzeu să se facă repede bine și apoi, ce o vrea Dumnezeu.

Trebuie să fii permanent aproape de minge. Și atunci, ca să faci asta, sigur că solicita un efort foarte mare. De aceea cred că și analizele făcute de arbitri sunt extrem de severe. Ori de câte ori iți cerea Comisia Centrală, trebuia să le faci. Testele, în special pentru inimă, erau foarte complexe. Vârsta admisă a scăzut până la 45 de ani. Repet, efortul pe care îl face un arbitru este foarte mare și o responsabilitate enormă”, a spus Ion Crăciunescu, potrivit digisport.ro.

Chelsea – Real Madrid se va disputa pe 6 aprilie. După ce a suferit un infarct Ovidiu Hațegan nu va mai arbitra în actuala stagiune. În acest sezon de UEFA Champions League, român a fost la centru la șase partide. Ul

Reclamă

Hațegan: „Acum mă simt bine!”

Ovidiu Haţegan a avut şi o primă reacţie după problemele mari de sănătate pe care le-a acuzat când se afla chiar acasă. Arbitrul a mers la spital la un simplu control şi a fost nevoit să sufere o operaţie.

Pentru o perioadă de timp, Hațegan va rămâne în spital, sub atenta monitorizare a medicilor. Arbitrul a transmis că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit.

„Acum mă simt bine, totul este în regulă, sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doresc să mulțumesc staff-ului medical care m-a îngrijit și tuturor celor care mi-au transmis mesaje și gândurile lor bune. În momentele acestea am nevoie de liniște, așa că am rugămintea să îmi fie respectată intimitatea”, a spus Ovidiu Haţegan, citat de frf.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit surselor Antena Sport, arbitrul român a transmis, într-o discuție cu medicul care l-a operat, că vrea să retragă din arbitraj. Ovidiu Hațegan are doi copii și vrea să se dedice familiei sale.

”E stabil, e conștient! E bine că e tânăr și sportiv!”, a transmis Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Ovidiu Hațegan a suferit un infarct
  • Românul era delegat la Chelsea – Real Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) Vezi toate știrile
Citește și