Închide meniul

Ovidiu Hațegan revine în arbitraj, la 3 luni după ce a suferit un infarct! La ce meci a fost delegat

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 iulie 2022, 16:20

Ovidiu Hațegan revine în arbitraj, la 3 luni după ce a suferit un infarct! La ce meci a fost delegat

Ovidiu Haţegan va arbitra Atletico Madrid - FC Porto

Ovidiu Hațegan, în timpul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ovidiu Hațegan revine în arbitraj, la 3 luni după infarctul suferit. Oficialul de 41 de ani va fi prezent în camera VAR la Supercupa României, dintre CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe, programată sâmbătă, de la ora 20:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Hațegan a trecut prin momente extrem de grele în ultimele luni, după ce în martie a suferit un infarct. S-a tot vorbit dacă oficialul din Arad va mai reveni în arbitraj, iar în cele din urmă a venit răspunsul.

Ovidiu Hațegan va fi prezent în camera VAR la Supercupa României, la 3 luni după ce a suferit un infarct

Hațegan a fost delegat la Supercupa României, dintre CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe, urmând să analizeze partida din camera VAR, potrivit sportarad.ro. Alături de Hațegan, în fața monitoarelor VAR se va afla și Istvan Kovacs.

Meciul de sâmbătă se va disputa chiar la Arad, orașul natal al lui Hațegan. Duelul de pe stadionul „Francisc Neuman” va fi primul cu tehnologie VAR din istoria fotbalului românesc.

Recent, Ovidiu Hațegan a fost prezent la o consfătuire a arbitrilor First Class și Elite, împreună cu alți 3 oficiali români: Istvan Kovacs, Radu Petrescu și Horațiu Feșnic.

Reclamă

Potrivit Prosport, Ovidiu Hațegan a decis, împreună cu familia sa, să renunțe la cariera de central și să rămână exclusiv în camera VAR. Arbitrul din Arad deține licența respectivă de câțiva ani.

Ovidiu Hațegan era cel mai bine cotat arbitru român, la momentul infarctului. Din cauza problemelor medicale, centralul din Arad a ratat mai multe delegări în competițiile UEFA și FIFA.

Ultimele detalii despre starea lui Hațegan

Între timp, Istvan Kovacs i-a luat locul lui Hațegan în vârful clasamentului arbitrilor români. Arbitrul din Carei a fost delegat la mai multe partide de top, atât din Champions League, cât și din Nations League. Kovacs va merge și la Campionatul Mondial din Qatar, din această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Recent, Kovacs a oferit noi detalii despre Hațegan:

”Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat cu Ovidiu. A fost aproape de o tragedie, dar îi mulțumim lui Dumnezeu că este printre noi. Locurile la Campionatul Mondial nu sunt în funcție de țară, sunt nominale.

Am fi avut șanse amândoi să fim la Campionatul Mondial. Am fost împreună la Campionatul European. Sper să revină cât mai curând printre noi, asta îi doresc. Am ținut legătura, dar este decizia lui (n.r.- să nu vorbească pentru moment) și-i respect intimitatea.

După cum bine știți, Ovidiu e din 2008 pe lista internațională. Eu am început în 2010. Concurența este benefică. Suntem colegi, dar și prieteni. Am fost la multe partide internaționale împreună. Ne știm calitățile și defectele. E un tip ambițios, pregătit. A avut neșansa asta”, a spus Istvan Kovacs, conform digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și