Închide meniul

Ovidiu Haţegan revine în UEFA Champions League. Arădeanul va arbitra echipa lui Mircea Lucescu!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 septembrie 2020, 14:55

Ovidiu Haţegan revine în UEFA Champions League. Arădeanul va arbitra echipa lui Mircea Lucescu!

Kyros Vassaras a anunţat când poate reveni Kyros Vassaras din nou pe teren

Ovidiu Haţegan, în timpul unei partide/ Profimedia

Arădeanul de 40 de ani va fi la centru în confruntarea dintre Dinamo Kiev şi Gent, decisivă pentru accederea în faza grupelor. Meciul se va disputa miercuri, în Belgia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan împarte dreptatea în Gent-Dinamo Kiev

"Arbitrul român a fost delegat de UEFA la partida pe care Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, o va disputa în deplasare cu Gent în play-off-ul Ligii Campionilor.

Hațegan va fi ajutat de arbitrii asistenți Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial va fi Sebaastian Colțescu. Din camera VAR vor superviza partida italienii Massimiliano Irrati (arbitru VAR) și Ciro Carbone (asistent VAR).

Învingătoarea duelului se va califica în grupele Ligii Campionilor, în timp ce învinsa va evolua în acest sezon în grupele Europa League", este anunţul făcut de FRF.

Ovidiu Haţegan a fost în brigada de arbitri de la finala UEFA Champions League, câştigată de Bayern. Nemţii s-au impus cu 1-0 în confruntarea cu PSG şi au cucerit trofeul. Haţegan a fost rezerva italianului Daniele Orsato.

Reclamă

Românul a împărţit dreptatea şi la un meci din Liga Naţiunilor. La începutul acestei luni, a arbitrat duelul Franţa-Croaţia, scor 4-2. A avut atunci parte din un moment neplăcut.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și