Închide meniul
Video

Belarus – România LIVE VIDEO | Horaţiu Moldovan: „Trebuie să o luăm pas cu pas, avem timp să facem şi calcule”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 octombrie 2023, 21:44 / Actualizat: 11 octombrie 2023, 23:16

Belarus - România LIVE VIDEO

Horaţiu Moldovan / AntenaSport

Belarus – România LIVE VIDEO | Horaţiu Moldovan a transmis înainte de meciul de mâine că tricolorii trebuie să o ia pas cu pas şi să nu se gândească la câte puncte ne trebuie pentru a obţine calificarea la EURO. Belarus – România e LIVE EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY joi, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul titular al naţionalei a transmis că e foarte motivat înainte de meciul de mâine.

Belarus – România LIVE VIDEO | Horaţiu Moldovan: „Trebuie să o luăm pas cu pas, avem timp să facem şi calcule”

Nu cred că e o dublă decisivă, trebuie să ne gândim la meciul de mâine și să obținem cele 3 puncte.

Trebuie să o luăm pas cu pas, întâlnim o echipă bună, iar apoi avem timp să facem și calcule.

Mă simt foarte motivat și mândru că pot reprezenta România. Ne vom acomoda și cu terenul, vom face ce putem mai bine, să câștigăm.

Reclamă

Cred că a fost cea mai scurtă acțiune, dar cred că suntem în continuare cam același lot, suntem un grup unit, nu cred că avem nevoie de timp ca să arătăm ce putem.

„Am arătat că suntem o familie”

Cred că am arătat că suntem o familie și că am devenit un grup foarte unit. Toată lumea vine cu plăcere la echipa națională. Simițim acest lucru, nu o spuneam doar de gura lumii. Am arătat tot timpul acest lucru.

Ne dorim să ne calificăm la EURO, pentru asta muncim. Toți ne dorim ca în 2024 să fim în Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am vorbit foarte multe cu mister, ne-a zis doar să fim concentrați și să ne facem jocul”, a declarat Horaţiu Moldovan, exclusiv pentru AntenaSport.

Belarus – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu: „Terenul ne nemulțumește foarte tare, nu este o formă de respect pentru naţională”

Belarus – România LIVE VIDEO | Selecţionerul Edi Iordănescu a fost, din nou, foarte acid la adresa terenului pe care va evolua naţionala mâine.

Selecţionerul naţionalei şi-a manifestat speranţa ca echipa noastră să treacă şi peste acest obstacol, pe care îl reprezintă gazonul.

O nouă dublă, o nouă dublă importantă pentru calificarea echipei naționale la un turneu final. Sper să fim pregătiți mâine, la meciul cu Belarus, iar apoi avem 2 zile să pregătim meciul cu Andorra.

Am trecut peste multe obstacole, în această campanie am avut parte de provocări, nu vreau să reamintesc, dar nu a fost un drum ușor. Suntem pregătiți pentru orice.

Terenul ne nemulțumește foarte tare, consider că nu este o formă de respect pentru echipa națională a României. Avem nevoie să jucăm pe terenuri bune, vorbim de o campanie de calificare la EURO, aveam nevoie de o suprafață decentă, dar trebuie să arătăm bărbăție, tărie, spirit, să depășim și acest obstacol, să punem în valoare mai bine mijlocele pe care le avem și să atragem cele 3 puncte în clasament.

Suprafața de aici nu este ok pentru un joc internațional”

Tot timpul am ținut cont de detalii, știm că detaliile sunt capitale în anumite momente. În Kosovo am schimbat ceva, chiar în primul 11. Suprafața de aici nu este ok pentru un joc internațional. Ținând cont că se joacă și fără spectatori era totuși la îndemână ca meciul să se mute pe alt teren. Sunt total nemulțumit, dar nu vreau ca mesajul meu să fie înțeles greșit de către echipă.

Reclamă

Noi avem drumul nostru, e un statut pe care l-am creat, suntem într-o situație avantajoasă nouă pentru că am muncit pentru asta. Băieții au dat tot ce era mai bun, terenul nu poate să ne oprească din drumul pe care îl avem. Trebuie să aducem cele 3 puncte, indiferent de modul în care o facem”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Belarus – România LIVE VIDEO | „Finala” cu Belarus, arbitrată de o brigadă norvegiană! Cine va fi la centru

Belarus – România LIVE VIDEO | Meciul naţionalei de la Budapesta va fi condus de la centru de norvegianul Espen Eskas. Belarus – România e transmis în direct joi, 12 octombrie, de la 21:45 pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Jan Erik Engan şi Isaak Elias Bashevkin, iar al patrulea oficial va fi Kristoffer Hagenes.

Germanul Edgar Steinborn va fi observator pentru arbitri, iar delegat UEFA a fost nominalizat turcul Alpaslan Kavas.

Eskas (35 ani) a condus, pe 8 iulie, finala Campionatului European Under-21, găzduit de Georgia şi România, câştigată de Anglia cu 1-0 în faţa Spaniei, la Batumi.

Scandinavul a fost rezervă la meciul câştigat de naţionala de fotbal Under-21 a României cu 2-1 în faţa Ungariei, pe 27 martie 2021, în Grupa A a Campionatului European de tineret 2021, pe Stadionul Uj Bozsik din Budapesta, relatează agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și