Închide meniul

Belarus – România LIVE VIDEO | Selecţionerul Belarusului, declaraţie surprinzătoare despre gazon: „A fost mereu bun”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 octombrie 2023, 23:20

Belarus – România LIVE VIDEO | Selecţionerul Belarusului, declaraţie surprinzătoare despre gazon: „A fost mereu bun

Belarus - România LIVE VIDEO | Selecţionerul Belarusului, declaraţie surprinzătoare despre gazon

Carlos Alos Ferrer / Profimedia Images

Belarus – România LIVE VIDEO | Selecţionerul Belarusului, Carlos Alos Ferrer, a oferit o declaraţie surprinzătoare despre starea gazonului de pe stadionul lui Ujpest, acolo unde se va disputa meciul de mâine. Belarus – România e LIVE EXCLUSIV joi, de la 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce selecţionerul României, Edi Iordănescu, a spus că gazonul de pe terenul lui Ujpest este o lipsă de respect pentru naţionala noastră, Carlos Alos Ferrer a susţinut că gazonul acolo a fost mereu bun.

Belarus – România LIVE VIDEO | Selecţionerul Belarusului, declaraţie surprinzătoare despre gazon: „A fost mereu bun”

Nu am avut ocazia să verific gazonul, am auzit că selecționerul României s-a plâns. Echipa noastră a jucat deja aici, gazonul a fost întotdeauna bun, nu am avut probleme. Avem jucători profesioniști și ne dorim să avem întotdeauna cele mai bune suprafețe de joc, dar trebuie să înțelegeți situația în care ne aflăm și să respectați acest lucru.

Nimeni nu se poate gândi la alte lucruri. Dacă cineva se gândește că am ales acest stadion pentru că gazonul este prost, este absurd. Eu sunt doar antrenor. Cum am spus, când am mai jucat aici, gazonul a fost mereu bun. Dacă am fi jucat aici și gazonul nu ar fi fost bun, probabil nu am mai fi jucat aici. Noi nu controlăm acest lucru.

Nu este stadionul nostru. Ce pot să spun e că mulțumim Federației și clubului pentru că ne-au oferit posibilitatea de a juca aici”, a spus Carlos Alos Ferrer la conferința de presă.

Reclamă

„România va fi sub presiune”

Selecţionerul Belarusului nu a comentat declaraţia lui Edi Iordănescu legată de gazon. El a subliniat că ştie importanţa acestui meci pentru România.

Nu îmi place să comentez ce spun ceilalți antrenori. Dacă asta este opinia lui, o respect, dar ce e sigur e că Belarus și-a schimbat antrenorul și e posibil ca echipa să joace diferit. Nu am niciun comentariu în legătură cu ce a spus antrenorul României. (…)

Cred că România este echipa care a primit cele mai puține goluri, este foarte puternică în defensivă, este foarte bine organizată. Știm că pentru România este ca o finală, au șansa să se califice. Vor fi sub presiune. Noi am venit să jucăm. Sunt doar de câteva luni aici, sunt entuziasmat, am încredere în jucătorii mei”, a mai declarat Carlos Alos Ferrer.

Reclamă 4 / 0/3

Belarus – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu: „Terenul ne nemulțumește foarte tare, nu este o formă de respect pentru naţională”

Belarus – România LIVE VIDEO | Selecţionerul Edi Iordănescu a fost, din nou, foarte acid la adresa terenului pe care va evolua naţionala mâine. Belarus – România e LIVE EXCLUSIV mâine, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Selecţionerul naţionalei şi-a manifestat speranţa ca echipa noastră să treacă şi peste acest obstacol, pe care îl reprezintă gazonul.

O nouă dublă, o nouă dublă importantă pentru calificarea echipei naționale la un turneu final. Sper să fim pregătiți mâine, la meciul cu Belarus, iar apoi avem 2 zile să pregătim meciul cu Andorra.

Am trecut peste multe obstacole, în această campanie am avut parte de provocări, nu vreau să reamintesc, dar nu a fost un drum ușor. Suntem pregătiți pentru orice.

Suprafața de aici nu este ok pentru un joc internațional”

Terenul ne nemulțumește foarte tare, consider că nu este o formă de respect pentru echipa națională a României. Avem nevoie să jucăm pe terenuri bune, vorbim de o campanie de calificare la EURO, aveam nevoie de o suprafață decentă, dar trebuie să arătăm bărbăție, tărie, spirit, să depășim și acest obstacol, să punem în valoare mai bine mijlocele pe care le avem și să atragem cele 3 puncte în clasament.

Tot timpul am ținut cont de detalii, știm că detaliile sunt capitale în anumite momente. În Kosovo am schimbat ceva, chiar în primul 11. Suprafața de aici nu este ok pentru un joc internațional. Ținând cont că se joacă și fără spectatori era totuși la îndemână ca meciul să se mute pe alt teren. Sunt total nemulțumit, dar nu vreau ca mesajul meu să fie înțeles greșit de către echipă.

Noi avem drumul nostru, e un statut pe care l-am creat, suntem într-o situație avantajoasă nouă pentru că am muncit pentru asta. Băieții au dat tot ce era mai bun, terenul nu poate să ne oprească din drumul pe care îl avem. Trebuie să aducem cele 3 puncte, indiferent de modul în care o facem”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Belarus – România LIVE VIDEO | „Finala” cu Belarus, arbitrată de o brigadă norvegiană! Cine va fi la centru

Belarus – România LIVE VIDEO | Meciul naţionalei de la Budapesta va fi condus de la centru de norvegianul Espen Eskas. Belarus – România e transmis în direct joi, 12 octombrie, de la 21:45 pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Jan Erik Engan şi Isaak Elias Bashevkin, iar al patrulea oficial va fi Kristoffer Hagenes.

Germanul Edgar Steinborn va fi observator pentru arbitri, iar delegat UEFA a fost nominalizat turcul Alpaslan Kavas.

Eskas (35 ani) a condus, pe 8 iulie, finala Campionatului European Under-21, găzduit de Georgia şi România, câştigată de Anglia cu 1-0 în faţa Spaniei, la Batumi.

Scandinavul a fost rezervă la meciul câştigat de naţionala de fotbal Under-21 a României cu 2-1 în faţa Ungariei, pe 27 martie 2021, în Grupa A a Campionatului European de tineret 2021, pe Stadionul Uj Bozsik din Budapesta, relatează agerpres.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și