Închide meniul

Presa elveţiană îşi face praf naţionala după egalul in-extremis cu Belarus: „Toată lumea trebuie să dea socoteală”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 octombrie 2023, 12:17

Reclamă
Presa elveţiană îşi face praf naţionala după egalul in-extremis cu Belarus: „Toată lumea trebuie să dea socoteală

Presa elveţiană îşi face praf naţionala după egalul in-extremis cu Belarus

Elveţia, după ce primeşte un gol de la Belarus / Profimedia Images

Presa elveţiană îşi face praf naţionala după egalul in-extremis cu Belarus. Elveţia a fost condusă cu 3-1 acasă de Belarus, dar a reuşit să smulgă un egal, prin golurile marcate de Akanji (min. 89) şi Amdouni (min. 90).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a urcat pe primul loc în grupa I de calificare la EURO 2024, după ce naţionala Elveţiei s-a încurcat acasă cu Belarus.

Presa elveţiană îşi face praf naţionala după egalul in-extremis cu Belarus

„În ceea ce pe hârtie este cea mai slabă dintre toate grupele, naționala trebuie de fapt să tremure până în ultima zi pentru a fi în Germania. Cine ar fi crezut! Acum sunt necesare smerenie și modestie – cât mai repede posibil.

Toată lumea trebuie să dea socoteală. De asemenea, indiferent de rezultatul calificării la Campionatul European, Federația trebuie să își pună întrebarea: este Murat Yakin antrenorul potrivit pentru echipa națională?”, a scris publicaţia Blick despre meciul Elveţiei cu Belarus.

„România îndeplinește cu ușurință sarcina împotriva Andorrei și ocupă primul loc în Grupa I. Spre deosebire de echipa națională, adversarii Elveției își fac datoria și obțin trei puncte.

Reclamă
Reclamă 4

Stanciu, Hagi și Marin au asigurat un avantaj confortabil de 3-0 în prima repriză. Până la urmă e 4-0. Asta înseamnă: România preia conducerea în grupa I de calificare la Campionatul European, dar cu un meci mai mult decât Elveția”, a notat publicaţia citată despre naţionala României.

România – Andorra 4-0. Tricolorii au trecut pe primul loc în clasament. Coman, Stanciu şi Ianis Hagi au făcut show

România – Andorra 4-0. Tricolorii au trecut pe primul loc în clasament. Naţionala lui Edi Iordănescu a obţinut cea mai clară victorii din preliminarii şi a trecut pe primul loc.

România avea nevoie de victorie într-un meci disputat pe Arena Naţională fără obişnuiţii spectatori, dar cu tribunele pline de copii. Căpitanul Nicolae Stanciu a deschis scorul în minutul 23, dintr-o lovitură liberă trimisă direct la vinclu. În minutul 28 Bancu a pasat perfect pentru Ianis Hagi care a preluat şi a înscris cu un şut din careu.

Reclamă

Ianis Hagi l-a şicanat apoi pe Marc Garcia, care l-a faultat în careu şi s-a dictat penalty, transformat de Răzvan Marin şi la pauză s-a intrat cu 3-0 pentru România. Imediat după pauză Hagi i-a pasat lui Florinel Coman şi acesta a înscris, în minutul 50, făcând 4-0. Tricolorii au avut două goluri anulate pentru ofsaid, dar victoria o duce pe România pe primul loc al grupei I, cu 16 puncte. Pe locul secund e Elveţia, cu 15 puncte, iar Israel e pe locul 3, cu 11 puncte.

Gigi Becali a izbucnit după victoria României cu Andorra: „Edi a vrut să se răzbune. De ce să minţi în halul ăsta de Olaru?”

Gigi Becali a izbucnit după victoria României cu Andorra. Patronul FCSB îl acuză pe Edi Iordănescu de minciună în privinţa lui Darius Olaru.

Să mă uit la România cu Andorra? Altceva nu aveam de făcut? Nu mă mai interesează. Păi dacă zic minciuni de Olaru. De ce să minți în halul ăsta? Păi dacă nu faci dreptatea, n-o împlineşti, roagă-te, tată, să iei iconiţele, să le pupi, să te pui în cap, Dumnezeu… Doctorul echipei naționale l-a anunțat pe doctorul nostru că antrenorii au hotărât asta. Olaru nu avea nimic. Nu ţi-e ruşine să minţi? Dreptatea nu o faci, eşti şi mincinos.

El (n.r. Edi Iordănescu) a vrut să se răzbune, să arate cât este el de important. Joc cu Andorra, nu am nicio treabă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii. Trimite-l și pe Coman! Poate din cauza mea are ceva cu FCSB, că am zis eu. În grupa asta, dacă noi aveam un antrenor, noi eram calificați. Nu vezi ce grupă?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

„Oli (n.r. Darius Olaru) a călcat strâmb la antrenament, a fost în contact continuu cu noi, cu staff-ul medical. Nu am riscat cu el. Am considerat că e foarte important ca el să aibă ultimul cuvânt în ceea ce simte el. Cât timp nu a fost sută la sută, am preferat să nu riscăm. Oli o să fie bine foarte curând. Niciodată nu o să fac ceva ce știu că pune la risc un jucător. Avem un staff de top și tot timpul suntem în dialog. Fiți siguri că nu riscăm niciodată nimic”, a spus Edi Iordănescu, la Prima TV.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:32

„Gigi Becali ţi-a transmis vreun mesaj?” Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

19:25

LIVE TEXTFranţa – Belgia 0-0. De Bruyne a fost aproape să deschidă scorul! Mbappe, fără ocazii în startul meciului

19:18

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

18:50

Noutățile lunii Iulie în AntenaPLAY

18:46

„Poate fi Allianz Arena noua Pasadena?” Edi Iordănescu, mesaj ferm înainte de România – Olanda: „Nu vă lăsaţi înşelaţi!”

18:32

Răzvan Marin, înainte de România – Olanda: „Cine va intra pe teren, va da totul să califice echipa!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și