Închide meniul

România – Israel | Naţionala Israelului a sosit în ţara noastră. Jucătorii, păziți cu mitraliera de agenții Mosad

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 septembrie 2023, 23:11

România – Israel | Naţionala Israelului a sosit în ţara noastră. Jucătorii, păziți cu mitraliera de agenții Mosad

România - Israel | Naţionala Israelului a sosit în ţara noastră

Manor Solomon, starul Israelului, se bucură după un gol marcat pentru naţională / Hepta

România – Israel | Naţionala Israelului a sosit în ţara noastră. Jucătorii Israelului au fost păziţi cu mitraliera de agenţii Mosad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă agenţii Mosad, jucătorii naţionalei Israelului au fost păziţi şi de forţele de ordine din România, informează gsp.ro.

România – Israel | Naţionala Israelului a sosit în ţara noastră

Avionul care i-a adus în România pe jucătorii naţionalei Israelului a sosit cu o întârziere de două ore pe aeroportul Otopeni.

Autocarele care i-au preluat de la aeroport au fost controlate foarte atent de către serviciile de pază.

Israel a venit în România fără doi jucători importanţi ai săi, Eran Zahavi și Omer Atzili. Eran Zahavi a renunţat la naţională după un conflict cu şefii federaţiei israeliene de fotbal, în timp ce Omer Atzili şi-a anunţat retragerea de la naţională după ce a fost acuzat de relaţii cu minore.

Reclamă

Starul naţionalei israeliene este Manor Solomon, jucătorul lui Tottenham Hotspur. Solomon este cotat de site-ul transfermarkt.com la 18 milioane de euro. El a fost adus în această vară de către Spurs, de la Şahtior Doneţk, fiind transferat liber de contract.

România – Israel | Jucătorii israelieni sunt pregătiţi pentru duelul de la Bucureşti: „Credem în noi indiferent cu cine jucăm”

România – Israel | Jucătorii israelieni sunt pregătiţi pentru duelul de la Bucureşti. România va juca în luna septembrie două meciuri pe teren propriu din preliminariile Campionatului European din 2024.

Primul meci va avea loc pe 9 septembrie, cu Israel, în timp ce meciul cu Kosovo va avea loc pe 12 septembrie şi va fi transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii israelieni s-au reunit înaintea deplasării în Rimânia şi au prefaţat duelul cu formaţia lui Edi Iordănescu. Liel Abada, jucătorul celor de la Celtic, nu se teme de adversari, indiferent cu cine joacă.

„Toți cei din lot sunt jucători buni și sunt conștienți că trebuie să muncească. Vom juca într-o manieră ofensivă și cred că vom marca goluri. Avem o echipă foarte talentată, cu jucători tineri, dar și cu jucători experimentați. Indiferent că vom câștiga sau vom pierde, rezultatul nu va stabili calificarea la EURO.

Trebuie să o luăm meci cu meci și abia la final vom vedea ce am reușit. Obiectivul nostru e să mergem la EURO. Ne simțim bine, e un nou sprit la echipă. Avem o misiune importantă și credem în noi indiferent cu cine jucăm, fie că este acasă sau în deplasare”, a declarat Liel Abada, potrivit sport.ro.

Câte bilete s-au vândut deja pentru meciurile naţionalei cu Israel şi Kosovo

Vânzările de bilete online pentru meciurile naţionalei din această lună merg foarte bine. Iată câte bilete s-au vândut deja pentru meciurile naţionalei cu Israel şi Kosovo.

Potrivit gsp.ro, fanii naţionalei au achiziţionat online 35.000 de bilete pentru meciul cu Israel şi 15.000 de bilete pentru meciul cu Kosovo. România – Kosovo e LIVE exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Şi galeriile celor trei cluburi mari din Capitală, FCSB, Dinamo şi Rapid, şi-au anunţat prezenţa la cele două meciuri ale naţionalei din luna septembrie.

România este pe locul 2 în grupa I de calificare la EURO 2024. Tricolorii au două victorii şi două egaluri. În ultimul meci ei au obţinut in-extremis un egal cu Elveţia, după ce au fost conduşi cu 2-0. Valentin Mihăilă a marcat cele două goluri ale naţionalei, în minutele 89 şi 90+2. Cele două goluri ale elveţienilor au fost marcate de Zeki Amdouni în minutele 28 şi 41.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și