Închide meniul

„A intrat Dragonul!” Fanii lui Tottenham, reacţii imediate după debutul lui Radu Drăguşin

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2024, 20:34

Reclamă
„A intrat Dragonul! Fanii lui Tottenham, reacţii imediate după debutul lui Radu Drăguşin

Fanii lui Tottenham, reacţii imediate după debutul lui Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în primul meci la Tottenham/ Profimedia

Fanii lui Tottenham au reacţionat imediat, după debutul lui Radu Drăguşin în Premier League. Suporterii formaţiei londoneze l-au încurajat pe fundaşul român, după ce a fost trimis în teren de către Ange Postecoglou, în duelul „de foc” cu Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a început ca rezervă duelul de pe Old Trafford, însă a fost trimis în teren în minutul 85, în locul lui Skipp.

Fanii lui Tottenham, reacţii imediate după debutul lui Radu Drăguşin

Imediat după ce Radu Drăguşin a debutat la Tottenham, fanii au reacţionat pe contul oficial al formaţiei londoneze. Suporterii s-au declarat entuziasmaţi de faptul că românul bifează primele sale minute la Spurs, chiar în duelul cu Manchester United, de pe Old Trafford.

„Radu, salvează-ne, te rog”, „A intrat Dragonul” şi „Regele a sosit” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani, la postarea făcută de Tottenham, după debutul lui Radu Drăguşin.

Reclamă

Românul a fost cerut în teren pe parcursul partidei cu Manchester United. Fanii au fost nemulţumiţi de evoluţiile lui Cristian Romero şi ale lui Oliver Skipp, şi îşi doreau ca românul să fie trimis de urgenţă în teren de către Ange Postecoglou. „Romero e groanznic, Skipp e inutil. Băgaţi-l pe Drăguşin”, “Treceţi-l pe bancă pe van de Ven şi băgaţi-l pe Drăguşin în teren”, “Să intre Drăguşin până nu se face 3-1”, au transmis fanii lui Spurs, până la debutul lui Radu Drăguşin.

Duelul dintre Manchester United şi Tottenham s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Hojlund a deschis scorul pentru trupa lui Erik ten Hag, încă din minutul trei.

Spurs a reuşit să egaleze prin Richarlisson, în minutul 19, însă în minutul 40, Manchester United a preluat conducerea, după golul înscris de Marcus Rashford.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după pauză, în minutul 46, Bentancur a restabilit egalitatea, după ce a marcat din pasa lui Timo Werner.

Tatăl lui Radu Drăguşin, interviu de colecţie în presa din Anglia

Tatăl lui Radu Drăguşin a oferit un interviu de colecţie în presa din Anglia! Fundaşul român s-a transferat la mijlocul acestei săptămâni la Tottenham şi poate debuta în Premier League chiar duminică seară, în derby-ul de pe Old Trafford cu Manchester United.

Radu Drăguşin: Bodyguard-ul lui Tottenham cu ambiţii pentru a cuceri lumea” este titlul articolului dat de englezi. Aceştia i-au luat un interviu lui Dan Drăguşin, care a vorbit despre evoluţia fiului său.

„Nu sunt mândru, sunt cel mai mândru tată. Știu cât de mult a lucrat pentru a ajunge în acest punct. A fost extrem de determinat. A fost obiectivul său încă de când era extrem de mic, să devină cel mai bun fundaș din lume. Nu e acolo în acest moment, însă sunt sigur că este pe drumul cel bun, iar în 2-3 ani va fi cel mai bun.

Are statistici extrem de bune în zone diferite, însă are potențialul de a evolua și sunt sigur că la noua echipă, Tottenham, va avea condiții să își mărească valoarea. Este o echipă extrem de bună, de tradiție, iar antrenorul este un om special, un adevărat profesionist. Sunt sigur că este cel mai bun loc în care poți să evoluezi.

A început puțin cu voleiul când era copil și a jucat baschet precum mama lui, însă a început să joace și fotbal pe la 7 ani. Pe la 8 ani a decis să joace doar fotbal. După toți acești ani, concluzia e că a ales corect”, a declarat Dan Drăguşin, pentru englezii de la The Telegraph.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și