Închide meniul

Adio, Cristiano Ronaldo? Mesajul special postat de starul portughez după ultimul meci jucat pe Old Trafford în acest sezon

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 mai 2022, 10:55

Adio, Cristiano Ronaldo? Mesajul special postat de starul portughez după ultimul meci jucat pe Old Trafford în acest sezon

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj special pentru fanii lui Manchester United

Profimedia

Cristiano Ronaldo a marcat în poarta lui Brentford și a ajuns la 168 de echipe împotriva căruia a înscris de-a lungul carierei. După victoria lui Manchester United, scor 3-0, din Premier League, starul portughez a avut un mesaj special pentru fani. În plus, managerul interimar Ralf Rangnick a vorbit despre viitorul jucătorului cu 5 Baloane de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo continuă să bată recorduri, deși a ajuns la vârsta de 37 de ani. Atacantul lui Manchester United a înscris contra lui Brentford, în victoria categorică cu 3-0, și a bifat o bornă fabuloasă.

Mesajul special transmis de Cristiano Ronaldo, după ultimul meci jucat pe Old Trafford în acest sezon

CR7 a marcat împotriva a 168 de echipe de-a lungul carierei. Dintre acestea, 123 sunt echipe de club, iar 45 sunt ţări.

Cristiano a avut un mesaj special pentru fanii „diavolilor”, după ultimul meci disputat de United pe teren propriu, în acest sezon.

„Încă o dată, extraordinară susținere din tribune. Haideți să profităm de această oportunitate a ultimului meci jucat acasă în acest sezon, pe Old Trafford, pentru a le mulțumi fanilor, care au traversat un sezon dificil alături de noi și nu ne-au abandonat. Vă mulțumim, prieteni!

Reclamă

Sprijinul vostru înseamnă totul pentru noi, iar obiectivul nostru este să devenim mai buni în fiecare zi, pentru a obține ce ne dorim cu toții: glorie pentru Man. United!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Ralf Rangnick despre viitorul lui Ronaldo la Manchester United

Cristiano Ronaldo mai are un an de contract cu Manchester United, însă multe voci din Anglia au spus de-a lungul sezonului că portughezul ar putea pleca de pe Old Trafford încă din această vară.

Ralf Rangnick, managerul interimar al lui United, consideră că viitorul tehnician al „diavolilor”, Erik ten Hag, ar trebuie să îl păstreze pe Ronaldo și în următorul sezon.

„Ținând cont de felul în care a jucat în această seară, pentru că a obținut penalty-ul din care a marcat și a ajutat echipa pe faza defensivă, de ce să nu facă parte din lot și să își ajute echipa? Dar aceasta este o întrebare pe care trebuie să i-o adresați lui Erik (n.r. – ten Hag) și, de asemenea, lui Cristiano.”, a spus Ralf Rangnick, citat de Daily Mail.

Rangnick este de părere că Manchester United are nevoie să transfere încă doi atacanți. Totuși, managerul german spune că acest lucru n-ar trebui să afecteze viitorul lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford.

„Cristiano nu este un atacant de zonă centrală. Nu vrea să joace pe postul respectiv, dar dacă vă uitați în fotbalul internațional nu există multe echipe care folosesc doi atacanți.

Pentru mine, există o întrebare legată de ce jucători va avea Manchester United în viitor. Este evident că United are nevoie de încă doi atacanți de calitate.”, a mai declarat Rangnick, care va pleca de la cârma lui United la finalul sezonului.

Manchester United va mai juca două meciuri în acest sezon din Premier League, ambele în deplasare, cu Brighton și Crystal Palace. Formația de pe Old Trafford a pierdut șansele de calificare în grupele UEFA Champions League și, cel mai probabil, va evolua în Europa League în sezonul următor.

Reclamă

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și