Închide meniul

Ange Postecoglou, întrebat direct despre titularizarea lui Radu Drăguşin în Tottenham – Brentford: „Acesta este focusul meu”

Alex Masgras Publicat: 30 ianuarie 2024, 22:55

Reclamă
Ange Postecoglou, întrebat direct despre titularizarea lui Radu Drăguşin în Tottenham – Brentford: „Acesta este focusul meu

Ange Postecoglou, întrebat direct despre titularizarea lui Radu Drăguşin în Tottenham - Brentford

Radu Drăguşin, în Manchester United - Tottenham / Profimedia

Ange Postecoglou a fost întrebat direct despre titularizarea lui Radu Drăguşin în Tottenham – Brentford! Fundaşul român s-a transferat în această iarnă la Spurs, echipă care a plătit 25 de milioane de euro pentru fostul fundaş de la Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham se pregăteşte pentru meciul de miercuri seară de pe teren propriu cu Brentford, din etapa cu numărul 22 din Premier League. La conferinţa de presă premergătoare partidei de la Londra, Ange Postecoglou a fost întrebat din nou despre Radu Drăguşin.

Ange Postecoglou, întrebat direct despre titularizarea lui Radu Drăguşin în Tottenham – Brentford!

Antrenorul australian a evitat să dea un răspuns direct, atunci când a fost întrebat dacă internaţionalul român va fi titular în partida de miercuri seară.

„Nu știu. Ce vom încerca să facem este să câștigăm meciuri. Acesta este focusul meu întotdeauna. Nu este vorba despre a anticipa lucrurile. Vom alinia mâine o echipă despre care credem că poate câștiga un meci de fotbal”, a declarat Ange Postecoglou, la conferinţa de presă.

De la sosirea în Anglia a lui Drăguşin, Tottenham a disputat două meciuri. Dacă la partida din Premier League de pe terenul lui Manchester United, Drăguşin a fost introdus pe teren pe final de partidă, la confruntarea cu Manchester City din Cupa Angliei, românul a rămas pe banca de rezerve.

Reclamă

După 21 de partide în Premier League, Tottenham este pe locul 5, cu 40 de puncte, în timp ce Brentford se află pe locul 14, cu 22 de puncte, dar cu doar 20 de meciuri disputate în acest sezon.

Ce le-a spus Răzvan Burleanu lui Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan, după transferurile stelare la Tottenham şi Atletico Madrid

Ce le-a spus Răzvan Burleanu lui Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan, după transferurile stelare la Tottenham şi Atletico Madrid. Preşedintele FRF a dezvăluit că le-a transmis celor doi jucători din naţionala României este „mândru de ei”.

Mai mult, Răzvan Burleanu a spus că cei doi jucători au devenit modele pentru tinerii care s-au apucat de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

”Le-am transmis celor doi jucători că suntem foarte mândri de ei. Cred că au capacitatea şi oportunitatea de a inspira alţi jucători români. Este posibil, fie că eşti la Tottenham şi lupţi în Premier League, fie că eşti la Atletico şi lupţi cu Real Madrid şi FC Barcelona.

Sper să aibă cât mai multe minute, mai ales în perspectiva Euro-2024. Trebuie să ne bucurăm, mai ales la Radu Drăguşin şi de suma de transfer, care nu ar trebui să ne mai fie străină în următorii ani”, a spus Răzvan Burleanu.

Întrebat dacă FRF va primi bani din transferul lui Drăguşin, Burleanu a răspuns: „Nici nu vă pot infirma, nici nu vă pot confirma. Există un sistem automat de plăţi din partea FIFA în cazul taxelor de solidaritate. Am asistat la o digitalizare a fenomenului, astfel încât să nu se mai piardă plăţi pe drum. E o chestiune care ţine de un departament al FRF. O să îi rugăm pe colegii noştri după conferinţă. Când un club dispare, într-adevăr banii vin către Federaţie naţională. Ăsta e regulamentul, dar nu am toate detaliile legate de cazul concret”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și