Închide meniul

Anunțul medicilor după ce căpitanul celor de la Luton s-a prăbușit pe teren. Care este starea jucătorului

Alex Ioniță Publicat: 16 decembrie 2023, 20:27 / Actualizat: 16 decembrie 2023, 22:49

Reclamă
Anunțul medicilor după ce căpitanul celor de la Luton s-a prăbușit pe teren. Care este starea jucătorului

Anunțul medicilor după ce căpitanul celor de la Luton s-a prăbușit pe teren

Tom Lockyer, primind îngrijiri medicale / Profimedia

Anunțul medicilor după ce căpitanul celor de la Luton s-a prăbușit pe teren. Au fost făcute dezvăluiri legate de starea de sănătate a fotbalistului, după groaznicul eveniment de la o partidă din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, în meciul dintre Luton Town și Bournemouth, căpitanul gazdelor, Tom Lockyer, s-a prăbușit pe teren. Potrivit presei britanice, acesta a suferit un stop cardiac și a fost transportat la spital, după ce a fost scos cu ambulanța de pe teren, în aplauzele tuturor spectatorilor.

Anunțul medicilor după ce căpitanul celor de la Luton s-a prăbușit pe teren. Tom Lockyer este în stare stabilă

Potrivit informațiilor oferite de dailymail.co.uk, staff-ul medical al celor de la Luton a anunțat faptul că fundașul de 29 de ani este în stare stabilă și că familia acestuia a ajuns la spitalul la care a fost transportat, după tragicul eveniment.

De notat este faptul că acest jucător a mai avut o problemă asemănătoare în urmă cu 7 luni. La momentul respectiv, s-a prăbușit pe teren în play-off-ul de promovare în Premier League, dintre Luton Town și Coventry.

După momentul de la partida cu Bournemouth, oficialii celor două formații au decis să abandoneze acest duel. Tot sursa citată anterior anunță faptul că jucătorii celor două echipe au luat decizia de a nu mai continua acest meci, la jumătate de oră de la momentul în care Tom Lockyer s-a prăbușit pe teren. Astfel, meciul a fost suspendat, la scorul de 1-1, în minutul 65.

Reclamă

Comunicatul emis de Luton Town, după ce Tom Lockyer s-a prăbușit pe teren

“Sperăm şi ne rugăm cu toţii pentru liderul şi căpitanul nostru Tom Lockyer, care din fericire este conştient şi a fost dus la spital. Nu ştim în acest moment care este amploarea exactă a ceea ce s-a întâmplat şi care sunt următorii paşi, dar mulţumim Bournemouth şi personalului medical de ambele părţi pentru răspunsul lor imediat, care a fost absolut uimitor.

Ne pare rău pentru toţi suporterii prezenţi că jucătorii din ambele echipe nu au putut continua meciul după ce şi-au văzut colegul şi prietenul mult iubit scos în felul acesta, iar staful nu a putut continua să conducă jocul în astfel de circumstanţe, după ce a trebuit să gestioneze situaţia”, au precizat oficialii formației Luton Town, prin intermediul rețelelor de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și