Închide meniul

„Ar putea zice cineva că l-au băgat să-l linşeze!” Florin Manea a anunţat când poate debuta Radu Drăguşin la Tottenham

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 ianuarie 2024, 8:25

Reclamă
„Ar putea zice cineva că l-au băgat să-l linşeze! Florin Manea a anunţat când poate debuta Radu Drăguşin la Tottenham

Radu Dragusin of Tottenham Hotspur Tottenham Hotspur New Signing, Hotspur Way Training Centre, Enfield, UK - 11 Jan 2024,Image: 836193944, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Florin Manea a anunţat când poate debuta Radu Drăguşin la Tottenham. Fundaşul de 21 de ani al României a fost prezentat oficial de londonezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin ar putea avea parte de un debut de foc la Tottenham. Următoarele două meciuri pentru noua echipă a lui Drăguşin sunt cu cele două formaţii din Manchester: United şi City.

Florin Manea a anunţat când poate debuta Radu Drăguşin la Tottenham

„Radu va fi în lotul de 20 pentru meciul cu United, voi asista și eu la partidă. Vedem, poate ne face o surpriză și debutează. Primul meci ar fi la United acasă, următorul cu City acasă, în Cupă. Dacă joacă în ambele ar putea zice cineva că l-au băgat să-l linșeze. 

Dar eu vreau să joace, am mizat mereu pe el. Nu aveam frică nici la Bayern dacă mergea, că nu ar juca”, a spus Florin Manea la digisport.ro.

Radu Drăguşin a semnat un contract valabil pe cinci sezoane şi va încasa un salariu anual impresionant, 3 milioane de euro.

Reclamă

Noul fundaş al lui Tottenham a intrat direct pe primul loc în topul celor mai scumpi jucători români transferaţi vreaodată. I-a devansat pe Adi Mutu (19 milioane de euro), Cristi Chivu (18 milioane de euro) şi Răzvan Marin (12.5 milioane de euro).

Drăguşin ar putea debuta chiar pe Old Trafford, împotriva lui Manchester United. După, Tottenham are meci cu campioana Europei, Manchester City.

Programul lui Tottenham în perioada următoare:

Reclamă 4 / 0/3

Manchester United – Tottenham, 14 ianuarie
Tottenham – Manchester City, 27 ianuarie
Tottenham – Brentford, 31 ianuarie
Everton – Tottenham, 3 februarie
Tottenham – Brighton, 10 februarie
Tottenham – Wolves, 17 februarie
Chelsea – Tottenham, 23 februarie
Tottenham – Crystal Palace, 2 martie

Ilie Dumitrescu este convins că Radu Drăgușin se va impune rapid la Tottenham

Ilie Dumitrescu nu are emoţii că Drăguşin va avea probleme să se impună în Premier League. A subliniat faptul că Radu Drăgușin a impresionat pe toată lumea și datorită faptului că a făcut pasul în fotbalul mare de la o vârstă fragedă.

Un lucru extraordinar pentru fotbalul românesc. Transferul ăsta este rezultatul evoluțiilor lui Drăgușin la cel mai înalt nivel. Vorbim și despre echipa națională, dar și despre Genoa.

Eu cred că extrem de important, în ascensiunea lui, a fost pasul făcut la Juventus, ca și junior. Pasul la seniori l-a făcut într-un vestiar cu jucători cu mare experiență, un vestiar care câștigase de 5 ori campionatul la rând, și cu 2 finale de Champions League.

S-a schimbat foarte mult, de la 16 ani la 19 ani. A jucat și în Serie B, cu Genoa, a jucat și la echipa națională, unde este un jucător de bază. În Serie A a demonstrat că este unul dintre cei mai buni fundași din Italia”, a spus Ilie Dumitrescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri Vezi toate știrile
Citește și