Închide meniul

„Are ceva special!” Ce a spus Robbie Fowler despre Radu Drăguşin. Sfatul pe care i l-a dat legenda lui Liverpool: „Asta e cheia”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2024, 14:42

„Are ceva special! Ce a spus Robbie Fowler despre Radu Drăguşin. Sfatul pe care i l-a dat legenda lui Liverpool: „Asta e cheia

Robbie Fowler a ajuns în România şi a vorbit despre Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în timpul meciului Fulham - Tottenham 3-0 / Profimediaimages

Ce a spus Robbie Fowler despre Radu Drăguşin, după ce internaţionalul român a fost titular în premieră la Tottenham. Atacantul de legendă a lui Liverpool l-a lăudat pe fundaşul de 22 de ani, dar i-a oferit şi un sfat preţios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la un eveniment în România, fostul atacant din naţionala Angliei este sigur că Drăguşin merită să joace în Premier League. Flowler are încredere că tânărul transferat de Spurs pentru 30 de milioane de euro se va impune în tricoul londonezilor.

Ce a spus Robbie Fowler despre Radu Drăguşin, după Fulham – Tottenham 3-0

Radu Drăguşin a avut un meci de coşmar pe terenul lui Fulham. Echipa lui a cedat la scor de neprezentare.

Fiecare jucător care ajunge în Premier League cu siguranță are ceva special. Orice echipă care transferă un jucător se asigură că este muncitor și talentat.

Cu siguranță, Drăgușin este un jucător foarte bun. Rezultatul meciului cu Fulham a fost dezamăgitor pentru Tottenham și pentru fanii români, dar așa se întâmplă în Premier League.

Reclamă

Sunt sigur că vom vedea evoluții mai bune din partea lui, va demonstra că este un jucător foarte bun”, a declarat Robbie Fowler într-o conferinţă de presă, potrivit gsp.ro.

Fowler ştie care este cheia succesului şi a avut un mesaj pentru internaţionalul român.

Cheia pentru tinerii jucători este antrenamentul. Trebuie să asculte de părinți, de antrenori. Fiecare trebuie să încerce să fie cât poate de bun, trebuie să se antreneze cât mai mult. Dacă fac astea, vor avea mai multe șanse.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să asculte sfaturile antrenorilor și ale colegilor experimentați. În viață trebuie să devii cât mai bun, trebuie să te dedici și să sacrifici multe lucruri. Toți fotbaliștii care au jucat în Premier League s-au dedicat și au sacrificat lucruri pentru a ajunge acolo„, a spus Fowler.

Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce l-a văzut pe Radu Drăguşin titular la Tottenham

Care a fost concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce l-a văzut pe Radu Drăguşin titular în premieră la Tottenham. Fundaşul român a profitat de accidentarea suferită de Micky van de Ven, dar nu şi-a putut ajuta echipa să evite umilinţa de pe Craven Cottage. Spurs a cedat cu 0-3 confruntarea cu Fulham din etapa a 29-a din Premier League.

Ilie Dumitrescu a analizat golurile primite de Tottenham şi şi-a anunţat verdictul. A precizat că Drăguşin a fost vinovat la golul marcat de Rodrigo Muniz, în minutul 42.

Pereche de marcaj, îl vedem pe Drăgușin la Muniz. În prima fază, tu, ca fundaș central, ești în zonă, te duci lângă el, e omul tău, e responsabilitatea ta.

El este foarte preocupat să țină linia cu Romero, neinformându-se că este Muniz, același jucător pe care l-a avut în primă fază în marcaj, în spatele lui. E o dublă greșeală.

Prima, la un moment dat, el e cu un pas mai spate decât Romero. Dacă era pe aceeași linie, poate avea o șansă la centrarea asta extraordinară.

A doua greșeală, Udogie nu strânge. Udogie stă departe, trebuie să strângă în centru. În primă fază îl are în marcaj, e informat că e atacant în zonă. Îl pierde din marcaj, nici nu se poziționează foarte bine…

Reclamă

A vrut să strângă, să dubleze, nu e vina lui la golul doi. Încearcă să salveze, să facă ceva. Nu are nicio vină (n.r.- la golul 3).

E primul meci ca titular, e un alt ritm, diferit de Serie A. Toate publicațiile vorbesc de primul gol, doar pe acela l-au analizat, unde are o parte de vină„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și