Închide meniul

Arsene Wenger a revenit pe Emirates după patru ani! Imagini emoționante cu fostul manager al lui Arsenal

Alexandru Ivan Publicat: 26 decembrie 2022, 23:46

Reclamă
Arsene Wenger a revenit pe Emirates după patru ani! Imagini emoționante cu fostul manager al lui Arsenal

Arsene Wenger a revenit pe Emirates

Arsene Wenger, în tribune, pe Emirates Stadium / Profimedia

Arsene Wenger a revenit pe Emirates după patru ani! Francezul a fost în tribune la partida Arsenal – West Ham, din etapa specială de „Boxing Day”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul manager al echipei Arsenal, francezul Arsene Wenger a revenit pe Emirates Stadium, luni, pentru prima oară de la despărţirea de „tunari”, din mai 2018.

Arsene Wenger a revenit pe Emirates

Arsene Wenger este prezent la meciul pe care Arsenal îl suţine, în etapa a 17-a din Premier League, cu West Ham United. E pentru prima dată în ultimii patru ani şi jumătate când Arsene Wenger revine pe stadionul unde a cunoscut gloria alături de Arsenal.

Wenger s-a aflat la conducerea echipei londoneze timp de 22 de ani.

Reclamă

Arsene Wenger: „Inima mea este alături de club”

Arsene Wenger a dezvăluit într-o intervenţie la beIN Sports că nu se va mai întoarce la Arsenal. Cei 22 de ani petrecuţi pe banca tunarilor i-au fost de ajuns.

„Dacă m-aş întoarce pe Emirates? Mi-am spus mereu că atunci când voi pleca de la Arsenal va fi pentru totdeauna. Este decizia pe care am luat-o. Am antrenat clubul pentru 1.235 de meciuri, am avut perioade bune şi perioade rele, dar am încercat mereu să protejăm valorile clubului. Şi cred că am reuşit să facem asta„, a declarat Wenger, în 2020.

Wenger a câştigat de trei ori titlul cu Arsenal, ultima oară în sezonul 2003-2004. S-a despărţit de tunari în 2008, iar în prezent, ocupă un post în cadrul FIFA.

Reclamă 4 / 0/3

„Inima mea este alături de club. Mă gândesc mult la echipă şi la acea perioadă. 22 de ani reprezintă ceva neobişnuit în meseria mea. Îmi fac griji pentru ce se întâmplă acolo şi urmăresc toate meciurile”, a mai spus Wenger.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și