Închide meniul

Bernardo Silva a decis să rămână la Manchester City. Mijlocaşul era dorit de PSG şi FC Barcelona

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 august 2023, 15:55

Bernardo Silva a decis să rămână la Manchester City. Mijlocaşul era dorit de PSG şi FC Barcelona

Bernardo Silva a decis să rămână la Manchester City

Bernardo Silva, în tricoul lui Manchester City / Profimedia Images

Bernardo Silva a decis să rămână la Manchester City. Bernardo Silva a fost curtat intens de PSG şi FC Barcelona în această vară. Totodată, despre el s-a zvonit pentru o vreme că ar urma să se îndrepte spre Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul ofensiv portughez în vârstă de 29 de ani, a ajuns la un „acord verbal” cu clubul englez pentru a-şi prelungi contractul pentru încă un sezon, până în iunie 2026, conform jurnalistului Fabrizio Romano. Fostul jucător al lui Monaco a fost fundamental în triumful celor de la Manchester City în Liga Campionilor din primăvară, relatează news.ro.

Bernardo Silva a decis să rămână la Manchester City

Pep Guardiola a vorbit în această lună despre Bernardo Silva. Tehnicianul celor de la Manchester City a reacționat dur, menționând că nu își dorește să pregătească jucători care nu doresc să rămână la echipă.

Pep Guardiola a dezvăluit că i-ar fi greu să îi înlocuiască pe Kyle Walker şi Bernardo Silva. El sublinia că preferă să pregătească doar jucători care doresc să rămână la echipă.

„Sunt foarte importanți pentru noi. Am dori să rămână și vom face tot ce este posibil pentru a-i păstra. Ar fi foarte greu să îi înlocuim pe amândoi.

Reclamă

Totuși, nu vreau să antrenez jucători care nu doresc să rămână la echipă. Totuși, asta este doar opinia mea. În orice caz, nu am primit nicio ofertă momentan”, a spus Guardiola, citat de marca.com.

Bernardo Silva a ajuns la Manchester City, după un sezon excelent în tricoul celor de la Monaco. Acesta a făcut parte din lotul alături de care formația franceză a reușit să ajungă în semifinalele UEFA Champions League și să câștige titlul în Hexagon. În perioada de mercato ce a urmat după acel sezon, „cetățenii” l-au achiziționat pe portughez pentru suma de 50 de milioane de euro.

În perioada petrecută la Manchester City, Bernardo a reușit să înscrie 55 de goluri și să ofere 59 de pase decisive, în 306 partide jucate. În prezent este cotat la suma de 80 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City a cucerit Supercupa Europei după ce a învins-o pe Sevilla la loviturile de departajare

Manchester City – Sevilla 1-1 (6-5 d.l.d). Echipa lui Pep Guardiola a câştigat un nou trofeu. „Cetăţenii” au cucerit, la lovituri de departajare, Supercupa Europei. Sevilla a condus şi a avut ocazii uriaşe de a-şi dubla avantajul, dar a suferit o înfrângere dureroasă.

După 90 de minute, pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu scorul a fost 1-1 (goluri Palmer ’63 / En-Nesyri ’25).

La loviturile de departajare, pentru Manchester City au marcat Haaland, Alvarez, Kovacic, Grealish, Walker.

Pentru FC Sevilla, deţinătoarea trofeului Ligii Europa, au marcat Ocampos, Rafa Mir, Rakitic şi Montiel. A ratat Gudelj.

Manchester City: Ederson – Walker, Akanji, Gvardiol, Ake – Kovacic, Rodri – Palmer (Alvarez ’85), Foden, Grealish – Haaland. Antrenor: Josep Guardiola

FC Sevilla: Bounou – Jesus Navas (Montiel ’83), Bade, Gudelj, Acuna – Jordan, Rakitic – Ocampos, Oliver Torres (Juanlu ’74), Lamela (Suso ’90+3) – En-Nesyri (Rafa Mir ’90+3). Antrenor: Jose Luiz Mendilibar

Meciul a fost arbitrat de francezul Francois Letexier.

Reclamă

Câţi bani a încasat Manchester City, după ce a cucerit al patrulea trofeu în 2023

Câţi bani a încasat Manchester City, după ce a cucerit al patrulea trofeu în 2023. Trupa lui Pep Guardiola s-a impus miercuri seară în Supercupa Europei. „Cetăţenii” au câştigat în premieră trofeul.

Succesul din Grecia le va aduce în conturi „cetăţenilor” suma de 5 milioane de euro, în timp ce Sevilla, echipa care a pierdut finala Supercupei, va încasa 3,5 milioane de euro.

City a făcut o avere, după cele patru trofee câştigate sezonul trecut. Câştigarea campionatului i-a adus formaţiei lui Guardiola 200 de milioane de euro, în timp ce cucerirea Ligii Campionilor i-a adus alte 112 milioane. Pentru Cupa Angliei, City a fost recompensată cu alte 5 milioane de euro. În total, „cetăţenii” au încasat 322 de milioane de euro, pentru cele patru trofee cucerite în 2023.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și