Închide meniul

Bonusul primit de Radu Drăguşin, după debutul la Tottenham! Fundaşul român a jucat 11 minute cu Manchester United

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2024, 23:33

Reclamă
Bonusul primit de Radu Drăguşin, după debutul la Tottenham! Fundaşul român a jucat 11 minute cu Manchester United

Radu Drăguşin a uimit pe toată lumea cu răspunsul dat, când a fost întrebat de cei de la Tottenham cine e cea mai faimoasă persoană

Radu Drăguşin, în timpul primului său meci la Tottenham/ Profimedia

S-a aflat bonusul primit de Radu Drăguşin, după debutul la Tottenham. Fundaşul român va încasa o sumă de bani în plus, pentru cele 11 minute bifate în duelul „de foc” dintre Manchester United şi Spurs, încheiat cu scorul de 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost trimis în teren de Ange Postecoglou în minutul 85 al partidei de pe Old Trafford. Cel mai scump jucător român l-a înlocuit pe Oliver Skipp.

Bonusul primit de Radu Drăguşin, după debutul la Tottenham

Conform fanatik.ro, Radu Drăguşin va încasa un bonus pentru faptul că a bifat primele sale minute la Tottenham. Concret, în conturile fundaşului român va intra suma de 6000 de euro.

Această sumă o va încasa internaţionalul român pentru fiecare meci bifat în tricoul lui Tottenham, în Premier League, ca urmare a unei clauze stabilite în contractul cu londonezii.

Radu Drăguşin are un salariu săptămânal la Tottenham de 50.000 de euro, adică 2,4 milioane de euro anual. De asemenea, internaţionalul român de 21 de ani a încasat şi un bonus atunci când a semnat contractul cu londonezii, bonus în valoare de 1,5 milioane de euro.

Reclamă

Radu Drăguşin este cel mai scump jucător român din istorie. Tottenham a plătit 30 de milioane de euro, pentru a-l transfera pe fundaşul român de la Genoa.

În partida cu Manchester United, în centrul defensivei lui Tottenham, Ange Postecoglou a mizat pe cuplul de fundaşi centrali format din Cristian Romero şi Micky van de Ven, ambii reveniţi după accidentări.

Cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League

Avem cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League. Fundașul echipei naționale a fost introdus în teren în minutul 85 al duelului dintre Manchester United și Tottenham, care s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

Drăgușin a fost introdus în teren înaintea unei faze fixe a celor de la Manchester United. La momentul respectiv l-a înlocuit pe Skipp, iar Ange Postecoglu l-a pus în teren într-un sistem cu 3 apărători centrali, pe partea dreaptă a defensivei.

Totuși, poziția acestuia s-a modificat la scurt timp după schimbare, având în vedere patul că Van de Ven a ieșit de pe teren, din cauza unor probleme musculare. După acest moment, Radu Drăgușin a fost utilizat în centrul sistemului de 3 fundași.

Cifrele acestuia au fost bune la debutul în Premier League. A atins mingea de 10 ori în minutele pe care le-a jucat și a oferit 8 pase către cei mai apropiați coechipieri. Acesta nu a greșit la nicio fază de atac a „diavolilor”, iar fanii au fost impresionați de jocul acestuia.

De asemenea, prestația celui mai scump jucător român a fost analizată și de specialiștii de la sofascore.ro. Aceștia i-au acordat nota de 6,7 românului, după cele 11 minute pe care le-a avut la dispoziție în cadrul acestei partide.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și