Închide meniul

Brentford – Liverpool 3-1. Un nou meci de coşmar pentru „cormoranii” lui Jurgen Klopp. Cum arată clasamentul din Premier League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2023, 21:42

Brentford – Liverpool 3-1. Un nou meci de coşmar pentru „cormoranii lui Jurgen Klopp. Cum arată clasamentul din Premier League

Brentford - Liverpool 3-1. Un nou meci de coşmar pentru "cormoranii" lui Jurgen Klopp

Jurgen Klopp, un nou eşec în Premier League / Profimediaimages

Brentford – Liverpool 3-1. Rezultat surprinzător în etapa a 19-a din Premier League. Campioana Angliei din 2020 a suferit un nou eşec şi rămâne pe locul 6 în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Jurgen Klopp au avut o primă repriză de coşmar. Darwin Nunez a avut o şansă uriaşă de a deschide scorul, dar a ratat din poziţie ideală. Brentford a dat imediat lovitura. În minutul 18, Ibrahima Konate a fost autorul unui autogol. Wissa putea dubla avantajul lui Brentford, dar golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid. Şi Ben Mee a trimis mingea în poartă, dar reuşita nu a fost validată după intervenţia VAR.

Brentford – Liverpool 3-1. Starurile lui Jurgen Klopp, un nou pas greşit în Premier League

În cele din urmă, Brentford a intrat cu un avantaj de două goluri la pauză. Yoane Wissa a marcat în minutul 42. După revenirea de la cabine, Darwin Nunez a continuat să fie lipsit de şansă. A înscris, dar şi golul său a fost anulat. Plecase din poziţie de ofsaid.

Alex Oxlade-Chamberlain i-a făcut pe fanii lui Liverpool să spere în startul reprizei secunde. A marcat în minutul 50 şi a ajuns la 100 de goluri, în Premier League, în tricoul „cormoranilor”. Este al 8-lea jucător care reuşeşte o astfel de performanţă. Ultimul a fost chiar Mohamed Salah, în 2020.

Reclamă

Bucuria fanilor lui Liverpool nu a fost de durată. Mbeumo a făcut 3-1 şi i-a adus o victorie uriaşă lui Brentford. Trupa lui Thomas Frank a urcat pe locul 7 şi s-a apropiat la două puncte de Liverpool. Starurile lui Klopp au un sezon de coşmar. De 84 de ani nu mai pierduse Liverpool în faţa lui Brentford.

Cu 8 victorii, 4 remize şi 5 înfrângeri au ajuns la 15 puncte în spatele liderului Arsenal.

Reclamă 4 / 0/3
Liverpool pe locul 6 în Premier League

Cody Gakpo, prezentat oficial la Liverpool

Fotbalistul olandez Cody Gakpo a fost prezentat oficial la Liverpool. Transferul său în Premier League este prima mare lovitură în fereastra de iarnă.

Cody Gakpo a fost transferat de la PSV Eindhoven pentru 37 de milioane de lire sterline + bonusuri. Contractul semnat cu Liverpool este valabil până în 2028. Fotbalistul de 23 de ani va juca cu numărul 18.

„Mă simt foarte bine, sunt foarte încântat că mă aflu aici. Abia aștept să mă antrenez și să joc pentru acest club incredibil. Cred că este un club grozav, la care pot arăta ceea ce știu cu scopul de a ajuta echipa să obțină performanțele minunate pe care le-a reușit și în trecut.

Este un loc unde cred că pot crește enorm și unde am ocazia să joc alături de câțiva fotbaliști extraordinari, care mă pot învăța extrem de multe”, a declarat Cody Gakpo pentru liverpoolfc.com.

Atacantul de bandă stânga, în vârstă de 23 de ani, a atras atenția mai multor cluburi de top din Europa, iar Manchester United părea să fie în pole-position pentru a-i obține semnătura. În cele din urmă, Liverpool s-a mișcat mai repede și a reușit să rezolve transferul răsunător.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și