Închide meniul

Când revine Erling Haaland pe teren la Manchester City! Anunțul lui Pep Guardiola: „Avem nevoie de el!”

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2024, 11:56

Reclamă
Când revine Erling Haaland pe teren la Manchester City! Anunțul lui Pep Guardiola: Avem nevoie de el!”

Când revine Erling Haaland pe teren! Anunțul lui Pep Guardiola

Erling Haaland și Pep Guardiola / Profimedia

S-a aflat când revine Erling Haaland pe teren la Manchester City. Pep Guardiola a făcut anunțul despre starul norvegian și a dezvăluit faptul că acesta va fi cel mai probabil indisponibil până la finalul lunii ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O accidentare la picior l-a ţinut pe Haaland, în vârstă de 23 de ani, în afara terenului încă de la înfrângerea cu Aston Villa din 6 decembrie, deşi au fost oferite puţine detalii.

Când revine Erling Haaland pe teren

Erling Haaland a ratat deja ultimele opt partide disputate de Manchester City, în toate competițiile. Atacantul norvegian ar mai putea sta „pe bară” și la următoarele trei duelurile ale campioanei Angliei.

„Este vorba de os. Are nevoie de timp, totul este o chestiune de timp”, a declarat Guardiola.

Dacă va lipsi în restul lunii, el va fi absent la meciul cu Tottenham în Cupa Angliei, pe 26 ianuarie, şi pentru meciul de campionat de pe teren propriu cu Burnley, pe 31 ianuarie.

Reclamă

„Este bine, dar medicii au decis să se oprească o săptămână şi poate să reînceapă în Abu Dhabi”, a declarat Guardiola, referindu-se la faptul că City va efectua un cantonament de 13 zile în Emiratele Arabe Unite..

Să sperăm că la sfârşitul acestei luni va fi pregătit. A fost un pic mai mult decât ne aşteptam la început”, a mai spus Guardiola.

Guardiola a subliniat că echipei sale îi lipseşte Haaland „foarte mult”. „Avem nevoie de el”, a spus Guardiola. „Să sperăm că se poate întoarce şi să joace ultimele patru sau cinci luni fără probleme”, a precizat tehnicianul spaniol.

Reclamă 4 / 0/3

Jude Bellingham l-a depășit pe Erling Haaland și a devenit cel mai valoros jucător

Jude Bellingham (20 de ani) l-a depășit pe Erling Haaland și a devenit cel mai valoros jucător potrivit unui studiu publicat de Observatorul Fotbalului (CIES). Cota mijlocaşului de la Real Madrid a „explodat”, spre deosebire de cea a lui Kylian Mbappe.

La primul sezon pe Santiago Bernabeu, Bellingham doboară record după record. Adus cu 103 milioane de euro de la Borussia Dortumnd, internaţionalul englez a devenit rapid golgheter în La Liga. Are deja 13 reuşite pentru Real Madrid, dar şi 2 pase decisive. A marcat şi 4 goluri şi a oferit 3 assist-uri în meciurile spaniolilor din Champions League.

Specialiştii de la CIES, citaţi de mundodeportivo.com, îl evaluează acum pe Jude Bellingham la 267.5 milioane de euro. Mijlocaşul „blanco” l-a depăşit astfel pe Erling Haaland, care ar valora în prezent 251.2 milioane de euro. Golgheterul lui Manchester City este urmat de doi jucător de la Real, Vinicius (250.3 milioane de euro) şi Rodrygo (247.9 milioane de euro).

Surpriza totală o reprezintă cota lui Kylian Mbappe, care a ajuns pe locul 27 în clasament. CIES estimează că francezul lui PSG, dorit cu insistenţă de Florentino Perez la Real Madrid, valorează acum numai 106.2 milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și