Închide meniul

Casemiro, roșu direct după o intrare dură cu talpa, în Manchester United – Southampton! Brazilianul a început să plângă pe teren

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 martie 2023, 17:00

Casemiro, roșu direct după o intrare dură cu talpa, în Manchester United – Southampton! Brazilianul a început să plângă pe teren

Casemiro a primit al doilea cartonaș roșu al sezonului

Casemiro a primit al doilea cartonaș roșu al sezonului / Colaj Twitter

Casemiro a luat roșu direct după o intrare dură cu talpa, în meciul Manchester United – Southampton, din etapa a 27-a din Premier League. Mijlocașul brazilian a avut un fault criminal asupra lui Carlos Alcaraz. În urma intervenției VAR, Casemiro a fost eliminat, în minutul 32 al partidei de pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casemiro a intrat prin alunecare, cu talpa ridicată, și l-a „șters” pe argentinianul Carlos Alcaraz pe tibia piciorului drept.

Casemiro, roșu direct după o intrare dură cu talpa, în Manchester United – Southampton

Arbitrul central Anthony Taylor a mers la marginea terenului și a verificat faza la monitorul VAR. După câteva secunde, oficialul s-a convins și s-a dus „glonț” la Casemiro pentru a-i acorda cartonașul roșu.

Fostul mijlocaș al lui Real Madrid a început să plângă pe teren, iar colegii săi l-au consolat. Ulterior, sud-americanul și-a cerut scuze în fața lui Carlos Alcaraz pentru faultul dur. Mijlocașul lui Southampton s-a ridicat și a putut continua meciul.

Reclamă

În urma eliminării de pe Old Trafford, Casemiro a egalat un record negativ, vechi de 9 ani. Brazilianul a devenit primul jucător al „diavolilor” care încasează două cartonașe roșii în timpul unui sezon de Premier League, după Nemanja Vidic, în stagiunea 2013/2014, potrivit OptaJoe.

Reclamă 4 / 0/3

Casemiro a mai văzut cartonașul roșu în meciul cu Crystal Palace, câștigat de United cu 2-1 în etapa a 22-a. Atunci, mijlocașul de 31 de ani a fost eliminat în minutul 70.

Casemiro va fi suspendat 4 meciuri, după ce a primit al doilea „roșu” din acest sezon. Brazilianul va rata partidele cu Fulham, din Cupa Angliei, precum și cele cu Newcastle, Brentford și Everton, din Premier League.

Casemiro a fost transferat de Manchester United de la Real Madrid vara trecută, în schimbul a 70.65 milioane de euro. Brazilianul a adunat 39 de apariții pentru „diavoli”, în care a reușit să marcheze 5 goluri și să ofere 6 assist-uri.

Manchester United se vinde!

Manchester United se vinde. Anunțul a fost făcut în presa din Marea Britanie chiar după umilința istorică cu rivala Liverpool, 0-7, pe Anfield. Fanii au aflat cine este favorit să cumpere clubul de pe Old Trafford.

Qatarul se află în „pole position” pentru a deveni noul proprietar al grupării Manchester United, informează RMC Sport. Familia Glazer, care deţine clubul englez din 2005, încearcă de câteva luni să-l vândă, informează news.ro. 

Oferta din Qatar, formulată prin intermediul fundaţiei Nine Two, ar preceda pe cea a Ineos, grupul petrochimic condus de Jim Ratcliffe, care deţine deja OGC Nice.

Oferta finală a Qatarului ar putea depăşi 5 miliarde de euro. Ar urma să includă răscumpărarea completă şi imediată a datoriilor Red Devils, care ar ajunge la 580 de milioane de euro.

Reclamă

Un argument pe care ceilalţi pretendenţi la preluarea clubului din Manchester nu l-ar oferi.

În orice caz, este puţin probabil ca familia Glazer să încheie vânzarea înainte de sfârşitul actualului sezon.

Qatarul deţine şi clubul Paris Saint-Germain prin Qatar Sport Investment (QSI), o subsidiară a fondului suveran de investiţii al emiratului. O posibilă achiziţie a lui Manchester United nu ar fi însoţită de o plecare a qatarioţilor de la PSG.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și