Închide meniul
Foto

Clubul din România care va primi o sumă uriaşă după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Dan Roșu Publicat: 10 ianuarie 2024, 14:54 / Actualizat: 10 ianuarie 2024, 16:31

Reclamă
Clubul din România care va primi o sumă uriaşă după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Clubul din România care va primi o sumă uriaşă după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Radu Drăguşin, în tricoul lui Genoa - Profimedia Images

Clubul din România care va primi o sumă uriaşă după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham este Centrul de Performanţă Rapid, care va încasa astfel contribuţia de solidaritate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost legitimat la clubul menţionat mai sus de la 12 la 15 ani, înainte de 2018, atunci când ajungea la echipa de juniori a lui Juventus Torino. Pentru acea perioadă, conform surselor Antena Sport, Centrul de Performanţă Rapid va încasa 450.000 de euro, o sumă uriaşă pentru acest nivel, de copii şi juniori.

Clubul din România care va primi o sumă uriaşă după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Centru de Performanţă Rapid este fostul „Sport Regal”, care la un moment dat se numea Atletico Madrid, club la care s-au mai format şi alţi jucători de valoare, precum Octavian Popescu sau Vladislav Blănuţă.

În 2017, Sport Regal devenea campioana României la U15, iar Radu Drăguşin şi Octavian Popescu erau declaraţi cei mai valoroşi fotbalişti ai competiţiei.

Radu Drăguşin, la Tottenham, pentru 30 de milioane de euro

Radu Drăguşin va efectua miercuri vizita medicală, înainte să fie prezentat oficial ca noul jucător al lui Tottenham. Londonezii vor plăti 30 de milioane de euro pentru fundaşul român de 21 de ani.

Reclamă

Florin Manea a dezvăluit cum a refuzat internaţionalul român oferta de ultimă oră venită de la Bayern Munchen, unul dintre cele mai mari cluburi din istoria fotbalului. Bavarezii i-au oferit chiar şi un salariu mai bun fundaşului, dar acesta a preferat să meargă în Premier League, unde şi-a dorit de mic să evolueze.

„Se va face azi vizita medicală şi se va oficializa. Azi-dimineaţă s-a luat decizia, la ora 08:00. A apărut oferta lui Bayern şi ne-am oprit în loc, eram în drum spre aeroport.

Am zis că trebuie să ne gândim bine şi să evaluăm, Bayern e unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern. Asta este decizia, am luat-o împreună cu Radu, cu familia lui. I-am anunţat pe cei de la Bayern că, din păcate, au venit pe ultima sută de metri şi a fost greu să ne schimbăm decizia.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem bulversaţi încă, să refuzi Bayern Munchen. A fost ce şi-a dorit el. Mergem la Tottenham. Normal că s-a gândit, e greu să faci o asemenea alegere. N-am dormit azi-noapte. Banii erau mai mulţi la Bayern, dar s-a gândit să aleagă cariera deasupra banilor. Multă lume nu credea. Era încă jumătate în plus suma de salariu”, a spus Manea, citat de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și