Închide meniul

Christopher Nkunku a semnat cu Chelsea! Anunţul oficial al formaţiei de pe Stamford Bridge

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 iunie 2023, 13:51

Christopher Nkunku a semnat cu Chelsea! Anunţul oficial al formaţiei de pe Stamford Bridge

Christopher Nkunku a semnat cu Chelsea

Christopher Nkunku / ProfiMedia

Christopher Nkunku a semnat cu Chelsea! Francezul de 25 de ani a ajuns pe Stamford Bridge, acolo unde va evolua pentru următoarele şase sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nkunku se desparte de Leipzig după patru sezoane. În vara anului 2019, clubul din Bundesliga îl transfera de la PSG pentru 13 milioane de euro.

Christopher Nkunku a semnat cu Chelsea! Anunţul oficial al formaţiei de pe Stamford Bridge

La patru ani distanţă, Leipzig a făcut profit cu transferul lui Nkunku, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei din ultimele sezoane. Potrivit lui Fabrizio Romano, Chelsea a plătit în jur de 60 de milioane de euro pentru aducerea francezului de 25 de ani.

„Sunt extrem de fericit să ajung la Chelsea. S-a făcut un efort mare pentru a fi adus la club şi abia aştept să mă întâlnesc cu noul antrenor şi cu noii coechipieri şi să le arăt fanilor lui Chelsea ce pot să fac pe teren.

Reclamă

După ce am jucat în Ligue 1 şi în Bundesliga, voiam să ajung şi în Premier League, unul dintre cele mai puternice campionate din lume. Sunt nerăbdător să încep această provocare şi sunt mândru să port tricoul lui Chelsea”, a declarat Nkunku, pe site-ul oficial al londonezilor.

În ultimul său sezon la Leipzig, Nkunku a marcat 23 de goluri în 36 de partide în toate competiţiile. În total, în cele 172 de meciuri disputate în tricoul lui Leipzig, el a marcat 72 de goluri şi a oferit 56 de pase decisive. În sezonul 2021/22, Nkunku a marcat 35 de goluri în toate competiţiile şi a fost numit jucătorul sezonului în Bundesliga.

A început „revoluția” la Chelsea! 13 jucători au fost dați afară, într-o singură zi, de Todd Boehly

A început „revoluția” la Chelsea! Gruparea londoneză s-a despărțit de 13 jucători, care nu intrau în planurile noului antrenor, Mauricio Pochettino. După ce echipa patronată de Todd Boehly a avut un sezon dezastruos, a venit timpul ca noul tehnician al „aristocraților” să își impună viziunea asupra clubului. Astfel, au început plecările de la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lista plecărilor se află și numele unui jucător important. Este vorba despre Tiemoue Bakayoko, fotbalist a costat-o pe Chelsea suma de 40 de milioane de euro, mai mult de jumătate din valoarea totală a lotului echipei naționale a României.

Se reformează lotul celor de la Chelsea. Este vorba despre 13 jucători, majoritatea fiind totuși legitimați la academia clubului. Jucătorii care au plecat de la formația londoneză sunt: Derrick Abu, Prince Adegoke, Nathan Baxter, Juan Castillo, Bryan Fiabema, Samuel Haigh, Henry Lawrence, Sam McClelland, Dujon Sterling, Amari Silko, Ethan Wady, Jayden Wareham, iar lista se încheie cu Tiemoue Bakayoko.

Bakayoko a ajuns la Chelsea în 2017, atunci când a fost transferat de la Monaco. A fost titular incontestabil în mandatul lui Antonio Conte. Totuși, după plecarea tehnicianului italian, mijlocașul nu a mai intrat în planurile londonezilor. Acesta a fost împrumutat la Monaco, Napoli și AC Milan, formație alături de care a cucerit titlul în Serie A, în sezonul 2021-2022.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și