Închide meniul

Concluziile lui Ange Postecoglu, după 3 săptămâni de la transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham: „A fost excelent”

Alex Ioniță Publicat: 2 februarie 2024, 17:24

Reclamă
Concluziile lui Ange Postecoglu, după 3 săptămâni de la transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham: A fost excelent”

Concluziile lui Ange Postecoglu, după 3 săptămâni de la transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

Radu Drăgușin / profimedia

Concluziile lui Ange Postecoglu, după 3 săptămâni de la transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Tehnicianul formației din Premier League a vorbit despre situația jucătorului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul echipei naționale a ajuns la Tottenham în această perioadă de mercato, de la Genoa. Odată cu această mutare a devenit cel mai scump jucător român din istorie, fiind achiziționat pentru suma de 25 de milioane de euro, la care se mai pot adăuga alte 5 milioane, sub formă de bonusuri.

Concluziile lui Ange Postecoglu, după 3 săptămâni de la transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

Antrenorul celor de la Spurs s-a declarat mulțumit de evoluțiile lui Radu Drăgușin, dar și despre Timo Werner, cei doi ajungând aproape în același timp în lotul formației.

Ange Postecoglu a menționat faptul că transferurile celor doi jucători au fost excelente și că s-au adaptat deja la echipă.

„În fereastra de transferuri am avut obiective clare. Eram descoperiți la nivelul fundașilor centrali după ce l-am lăsat pe Davinson Sanchez să plece, iar faptul că am reușit să îl aducem pe Radu a fost excelent. De asemenea, și transferul lui Timo a fost unul excelent. Din cauza accidentărilor și a absenței lui Son, Werner deja și-a adus contribuția.

Reclamă

Dacă am fi lăsat aceste transferuri pentru ultimele zile, jucătorii ar fi avut nevoie de timp pentru a se adapa. Ambii (n.r – Drăgușin și Werner) s-au adaptat bine.

În ceea ce privește plecările, au fost câteva împrumuturi bune. E bine că Alejo merge la un club bun (n.r – Sevilla), unde poate juca. De asemenea, Ashley Phillips și Alfie Devine au avut parte de două împrumuturi bune (n.r – la Plymouth Argyle, ambii)”, a spus Ange Postecoglu, citat de football.london.

De asemenea, englezii de la sursa citată anterior au anunțat faptul că fundașul echipei naționale ar putea fi titular în următoarea partidă a lui Tottenham. În următoarea etapă, Spurs se va duela cu Everton.

Reclamă 4 / 0/3

„Meciul de sâmbătă i-ar putea oferi lui Postecoglou șansa de a-l titulariza pe Drăgușin în premieră. După o săptămână agitată cu trei meciuri și cu Cristian Romero și Micky van de Ven reveniți recent după accidentări, unul dintre cei doi ar putea fi odihnit”, au notat britanicii.

Radu Drăguşin, în topul transferurilor iernii

Radu Drăguşin ocupă locul trei în topul celor mai scumpe transferuri efectuate în această iarnă, după ce Tottenham le-a plătit celor de la Genoa suma de 25 de milioane de euro, sumă la care se vor mai adăuga bonusuri în valoare de cinci milioane de euro.

Pe locul secund în topul transferurilor se clasează Sacha Boey, cel pe care Bayern l-a transferat de la Galatasaray, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

Internaţionalul român a fost inclus de Reuters pe lista principalelor transferuri din această iarnă, după ce a fost cumpărat de Tottenham.

Lista principalelor transferuri din Anglia, din această iarnă:

  • Ben Brereton Diaz: Sheffield United (împrumut)
  • Radu Drăguşin: Tottenham Hotspur (26 de milioane de lire sterline)
  • Timo Werner: Tottenham Hotspur (împrumut)
  • Valentin Barco: Brighton
  • Claudio Echeverri: Manchester City (12,5 milioane de lire sterline)
  • Kalvin Phillips: Kalvin Phillips: West Ham United (împrumut)
  • Gio Reyna: Nottingham Forest (împrumut)
  • Morgan Rogers: Aston Villa
  • Adam Wharton: Crystal Palace
  • Armando Broja: Fulham (împrumut)
  • Sergio Reguilon: Brentford (împrumut)
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și