Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo a înscris golul 700 din carieră, pentru echipele de club! Starul portughez a marcat în Everton – Manchester United

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 octombrie 2022, 22:10

Reclamă
Cristiano Ronaldo a înscris golul 700 din carieră, pentru echipele de club! Starul portughez a marcat în Everton – Manchester United

Cristiano Ronaldo a înscris golul 700 din carieră pentru echipele de club

Cristiano Ronaldo, gol în Everton - Manchester United / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo tocmai a înscris golul 700 din carieră. Starul portughez în vârstă de 37 de ani a marcat în minutul 44 al meciului Everton – Manchester United, din etapa a 10-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 a fost din nou rezerva lui Erik ten Hag. A intrat în locul lui Martial, în minutul 29, cel care pasase decisiv la golul de 1-1 reuşit de Antony.

Cristiano Ronaldo a înscris golul 700 din carieră

Cristiano a avut nevoie de un sfert de oră pentru a face diferenţa. A primit o pasă pe culoar de la Casemiro şi a scăpat pe contraatac. Intrat în careul gazdelor, lusitanul nu l-a iertat pe Pickford şi a marcat cu uşurinţă.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE RONALDO!

A fost cel de-al 700-lea gol pentru echipele de club marcat de Ronaldo, în decurs de 20 de ani şi 2 zile de carieră. Are 5 goluri la Sporting, 144 la United, 450 la Real Madrid şi 101 la Juventus.

Reclamă

Cristiano Ronaldo nu mai marcase în campionatul Angliei de pe 2 mai, dintr-un meci cu Brentford. Avea 7 partide la rând fără gol în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, curtat de echipa lui David Beckham

Inter Miami, echipa lui David Beckham din MLS, pregătește o ofertă pentru Cristiano Ronaldo. Starul portughez ar putea în sfârșit să plece de la Manchester United.

Englezii de la The Sun notează că Ronaldo ar lua în calcul plecarea la echipa lui David Beckham după ce Erik ten Hag l-a ținut pe bancă în prima parte a sezonului la Manchester United.

Inter Miami ar fi pregătit o ofertă de 30 de milioane de euro ca să-l aducă pe Cristiano Ronaldo în MLS.

Prioritatea starului portughez este să-și găsească o echipă în Europa, alături de care să lupte în UEFA Champions League.

Cu toate acestea, Ronaldo și-ar dori cel mai mult să plece de la United, motiv pentru care ar putea să accepte o mutare la Inter Miami în ianuarie.

Antonio Cassano l-a făcut praf pe Ronaldo: „Dacă nu mai poți, trebuie să te retragi!”

Antonio Cassano l-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo. Fostul internațional italian a avut multe discursuri acide la adresa starului portughez de-a lungul timpului. Cassano a ieșit din nou la atac și i-a transmis lui CR7, ajuns la 37 de ani, să se retragă.

Cristiano Ronaldo traversează o perioadă complicată, cu care nu s-a mai confruntat în cariera sa extraordinară. Atacantul lusitan a ajuns rezervă la Manchester United, alături de care joacă în Europa League, ci nu în competiția sa preferată, UEFA Champions League.

Reclamă

Antonio Cassano, unul dintre cei mai cunoscuți contestatari ai lui Cristiano, i-a recomandat atacantului cu 5 Baloane de Aur să agațe ghetele în cui.

Am un respect enorm pentru Ronaldo, dar ca fotbalist nu îmi place. Messi este ca Maradona, iar când vorbim despre sacrificii, trebuie să ne amintim că Leo a plecat din Argentina la 14 ani, depășind multe probleme fizice. A stat 4 ani la Barcelona singur, acelea sunt sacrificii.

Un tip precum Cristiano trebuie să se iubească foarte mult. Dacă nu mai poți, trebuie să te retragi. Este o regulă în toate sporturile. A câștigat tot, a fost un fenomen, a câștigat o grămadă de bani, iar acum nu mai e titular la Manchester United. Lasă-te! S-a terminat!”, a declarat Antonio Cassano, potrivit AS.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă Vezi toate știrile
Citește și